A Nagy Demo


Létrehozva: 2012. szeptember 25. 08:53:56 | Megtekintve: 3256x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2012. szeptember 25. 15:32:08 [Fery]


Szerző: Fery
Elkövetkezett Szeptember 24.-e. Rengetegen várták ezt a dátumot, reménnyel teli...Kormányváltó demonstrációnak hirdették meg, ami persze már önmagában necces egy kicsit, mert egy tüntetéssel kormány váltani, csak és kizárólag háború útján lehet. Ami egyértelműen arra hajaz, hogy a felgyülemlett tömeg erőszakos módon fellépve, elkergeti a regnáló kormány tagjait.

De ez utópia kérem szépen. Először is nincs az a kormány a világon, amelyik ne gondoskodna a védelméről, hatalma megtartásáról, gyakorlatilag bármilyen eszközzel. Másrészt mivel a kormányváltás ezen módja abszolúte törvénytelen, csak abban az esetben sikerülhet, ha olyan félelmetes létszámú tömeg áll hozzá rendelkezésre, ami már elrettentő lehet a kormányt védők számára. Elárulnám, hogy milliós létszám alatt ez felejtős.

Na de menjünk tovább...A szervezés. Valami döbbenetes dilettantizmusra utal. Mindössze annyit értek el a szervezők, hogy pár száz ember megjelent, vidékről, nagy összegekért felutaztak, kidobták a pénzüket az ablakon. Óriási csalódás volt az egész. Mi lett volna a ha nem a Nagy Demónak hirdetik meg...??? Mert ez minden volt csak nagy Demó nem...

Persze most majd jönnek a vádaskodások a szervezők részéről...Rengeteg demokrata figyelmeztette Őket, őket mikor a Demó szervezői összefogtak Balogh Bélával. A szélsőség nem való a demokratáknak, és nekünk az összefogást a demokratikus pártok jelentik. Nem szélsőségek. Ami a döbbenetes dilettantizmusra utal, hogy ezen figyelmeztető bejegyzések mind-mind törölve lettek, demokraták lettek kikiáltva provokátornak, trollnak, bomlasztónak mert nem voltak hajlandóak arra, hogy a szélsőjobbal együtt tüntessenek. Nagyon veszélyes játék ez, és nagyon kevesen értették meg a szervezők közül. A szélsőjobb, sokkal jobban utálja a demokratákat mint Orbánt. Ez első adandó alkalommal ellene fordulnak bárkinek, nekik egy demokrata tüntető tömeg csak addig kell, míg a létszámra szükségük van, utána azonnal ellene fordulva állnának neki megszilárdítani a hatalmukat. Nem véletlen a Gárda törvénytelen életben tartása, fejlesztése.
Vona Gábor kijelentette, hogy a Jobbik nem demokratikus párt. Milyen alapon várják el dilettáns szervezők, hogy demokraták csatlakozzanak egy olyan demonstrációhoz, amit egyértelműen egy NEM demokratikus párttal együtt szerveznek, tudván, hogy ellenérzéseket fog demokraták tömegeiben kiváltani, hogyha netán Zieg Heil-t ordítanak mellette...Sajnos meg kellene érteni végre, hogy a jobbik a Fidesz csatlósa. De a szervezők, miután elutasították az Mszp, a DK, és a többi demokratikus párt aktív jelenlétét, szépen összeboronálták a demokratákat a szélső jobbos Balogh úrral. És még mi demokraták voltunk a provokátorok.

Ez a pár százas létszám, egyértelműen mutatja a szervezők tehetetlenségét, dilettantizmusát, hozzá nem értését. Kezdetben a demokratikus pártok kizárásával, azonnal megvonták a támogatást és a pénzt a demonstrációtól. Tény, hogy én sem rajongok az elmúlt húsz év pártjaiért, de tömegeket, csak és kizárólag azok a pártok tudnak megmozgatni, akiknek szavazóbázis áll a háta mögött. Döbbenetes hozzá nem értésre vallott, hogy a azonnal zsigerből kitiltották a pártok szimbólumait...Óriási hiba volt, bár jóindulatú hiba, hiszen a szervezők ragaszkodni szerettek volna a civil mivoltához a rendezvénynek...

Csakhogy meg kell érteni. Csak és kizárólag pártok juthatnak a parlamentbe, civil szervezeteknek nincs is elég támogatottsága, pénze, mozgatható tömegei...
Nincs mese nagy tömeg előteremtéséhez kevés a fakanál mellett szerzett gyakorlat, oda komoly politikai, logikai és logisztikai gyakorlat kell, sőt bírni kell az emberek bizalmát olyan szinten, hogy kövessék a szervezőt. Sajnos a bejegyzések folyamatos letörlése és demokraták kirugdosása A nagy Demo oldaláról, nem a legjobb eszköz a bizalom felépítésére.

Most ezen hibák beismerése helyett, már ezerrel szidják a fotelforradalmárokat, a kirúgott demokratákat, és azokat is, akik a szélsőjobb miatt távol maradtak a Demonstrációtól...
Persze lehet őket is szidni, de szerintem inkább a szervezőknek kellene számot vetni saját hozzá nem értésükkel és arroganciájukkal. Sajnos a legnagyobb baj, hogy ezzel az elkövetkezendő demonstrációktól taszítottak el tömegeket, ennek a demónak az előre borítékolható sikertelenségével...
Az emberek nem bábuk, nem lehet rángatni őket, nem lehet arrogáns módon beszólogatva kivonszolni egy tüntetésre. De meg lehet győzni őket, hogy saját érdekük, és akkor van esély rá, hogy össze is jön a tömeg...

Nem ezt tették. Akinek ellenvéleménye volt az repült. A szervezők elfeledkeztek arról az apróságról, hogy akinek a demo oldalán törlik a véleményét, annak a barátai is azonnal kiugranak, mert a vélemény nyilvánítás szabadsága is hozzátartozik a demokráciához....Sőt.

Szóval van mit átértékelni, vannak komoly következmények....

Vajon a legközelebbi Demonstrációk szervezői, tanulnak-e ennek a A Nagy Demónak sikertelenségéből....???

Nagyon remélem....

Kulcsszavak: Nagy demo, sikertelenKép : http://labatlan.hu/demonstracio-piszke-papir


Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

sternfan2012. szeptember 25. 13:08:58Válasz
Teljesen egyetértek a cikk minden megállapításával.
sternfan2012. szeptember 25. 13:11:00Válasz
Különösen nagy kárt okoztak a bizalomvesztéssel.
Ezek után ki fog menni tüntetni,ha hív az ellenzék?
Koczkáné Zsuzsa2012. szeptember 25. 22:44:15Válasz
A szeptember 24.-i demón elhangzott beszédem...
Mert sokak szerint mögöttem politikai szervezetek álltak...

Kedves megjelentek és kedves barátaim!

Sokan kérdezték tőlem a rendezvény előtt, hogy mi a cél és hogyan tovább, mi a folytatás. Erre annyit tudtam mondani, ez a rendezvény majd választ ad.
Mert a cél elsősorban az volt, hogy a mai napon itt találkozzanak azok, akik már nem veszik be a politikai maszlagokat, a jobb és a baloldal látszólagos ellentétét, és a szélsőségek véletlennek vagy kontrollálatlannak aligha mondható tevékenységét. Nagy kérdés volt a Nagy Demonstráció életre hívásában, hogy tulajdonképpen van-e még cselekvő és mozdulni képes erő, amely tisztában van azzal, hogy van élet a pártokon túl, különösen ezeken az élősködőkön kívül akik itt mellettünk, ebben a jobb napokat is megélt épületből vezetik félre az országot ? sajnos már 22 éve.

Habár már az elődeik sem voltak angyalok, de azt azért bátran elmondhatjuk, hogy a ?gengszterváltás? óta ebben az épületben nagyobb erkölcsi és anyagi károkat okoztak, mint a háború pusztítása. Hiszen ha azt nézzük, az 1945-re lerombolva és kifosztva, vesztesként kikerült Magyarország 7-8 év alatt fordítani tudott a sorsán, még az akkori elnyomó és gátlástalan önkényuralmi rendszerben is. A társadalom pedig lélekben megerősödve tudta megtalálni önmagát, és a torz politikai ideológia, valamint a szegénység ellenére is tudott összefogni és közösségi szellemet létrehozni ? amit ma már sokan visszasírnak.

Szerintetek az elmúlt 22 év politikai bűnözőinek, privatizátorainak és csalóinak gaztetteit mennyi idő és mekkora áldozatok árán lehetne helyrehozni?
Nem könnyű erre a válasz, de egy biztos, ameddig itt vannak és folytatják a hazaárulást, addig nehéz lesz mindezt elkezdeni, és különösen elszámoltatni őket.
Mert elszámolni a munkájával, a feladataival vagy a rábízott értékkel és pénzzel mindenkinek kell, még a legapróbb munkahelyeken is. Ezt ők sem úszhatják meg és el kell számolniuk a rájuk bízott javakkal, különösen azért, mert a legnagyobb felelősség rajtuk volt és van, hiszen 10 millió honfitársunk életével és sorsával játszadoztak könnyelműen, miközben gúnyt űztek velünk!

Vagyis a kérdésre, hogy mi lesz, mi legyen a folytatás, a válasz nyilvánvaló kell legyen:
1. VÉGET KELL VETNI a pártok és a politikusok demokratikusnak hazudott önkényuralmának, diktatúrájának.
2. EL KELL SZÁMOLTATNI őket, a bűnösöket pedig példaértékű módon felelősségre kell vonni.
3. És mivel három a magyar igazság: a hazug, aljas, felelőtlen és pazarló képviseleti demokrácia helyett MEG KELL TEREMTENI a túlélésre és a VALÓDI NÉPKÉPVISELETRE egyedüliként alkalmas KÖZVETLEN, RÉSZVÉTELI DEMOKRÁCIÁT!

Szerintem ez kellene legyen a folytatás, és azt gondolom, ezt rajtam kívül még közel 10 millió honfitársam is így szeretné, mert végsősoron olyan rendszert vagy rezsimet sehol a világon nem lehet hosszútávon fenntartani, ahol a hatalmat és a gazdagsági erőforrásokat szinte teljes egészében bitorló 1% érdekeit és igényeit a kilátástalan és elszegényedett társadalom 99%-ának kell újra és újra kiszolgálnia!
Ennek a társadalom és természetellenes állapotnak hamarosan és végérvényesen vége kell legyen ? és nem csak Magyarországon, hanem szerte a világon.

Már nem lehet sokáig az orruknál fogva vezetni az embereket, az unalmas és folyton hangoztatott maszlagra, a nemzetközi válságra hivatkozva. Válság csak a politikusok fejében vagy az értelmi képességükkel lehet, hiszen ők építették le hazánk minden területén a gazdasági szférát, teret adva ezzel a kiszolgáltatottságnak, a munkanélküliségnek és a társadalmi feszültségeknek. Ők kótyavetyélték el az évtizedek áldozatos és verejtékes munkájával felépített és létrehozott gyárakat, üzemeket és létesítményeket, miközben ez sem erkölcsileg, sem érzelmileg nem zavarta őket!
Márpedig normális ember ilyet soha nem tenne, legfeljebb olyan, amelyik még soha az életben nem dolgozott vagy végzett értékteremtő munkát! Ilyenre csak az élősködő politikusok, a tisztességes munkát még hírből sem ismerők, és a korrupt gazemberek képesek lelkiismeret-furdalás nélkül, akár egy egész ország és a társadalom rovására, vagy az egyes emberek kárára ? ahogy ez meg is történt az elmúlt évtizedekben?

Ezek után hogyan is lehetne másképp vagy tovább lépni, mint hogy a társadalom 99%-ának kellene végre egységesen összefogni az uralkodók 1%-ával szemben, és elkergetni őket, de nagylelkűen lehetőséget adva nekik arra, hogy az átlag emberek mindennapi életéhez hasonlóan, tisztességes, akár kétkezi munkával keressék meg a létfenntartáshoz szükséges mindennapi betevőt. Akkor majd tisztában lesznek azzal is, hogy valójában mit ér és mennyit kell dolgozni 47 ezer forintért!
Amíg ezt nem tanulják meg és a saját bőrükön nem tapasztalják, addig ne várjunk tőlük jó döntéseket, csak felháborító, gőgös és pökhendi viselkedést.

Persze azt is kérdezitek majd, hogy hol van az a 99%, akiről beszélünk és akinek az érdekében próbálunk a széllel szembe menni?
Ez a 99% körülöttetek él, sorsközösségben vagyunk, tehát nem kell sokat menni, hogy találkozzunk velük, és pár mondatban elmondjuk nekik: van megoldás ? de azt ne ott keressék, és nem is az odabent ülőktől várják! Mert sajnos van még aki nem jött rá, hogy az idejétmúlt liberális bal- és jobboldali ideológiák, és ezeknek a minden erkölcsi alapot nélkülöző képviselői már csak a múlt csökevényei. Szemfényvesztők ők ebben a bolhacirkuszban , ahol együtt, közösen egyeztetve írják hétről hétre a szokásos forgatókönyvet, aminek mindig ugyanaz a lényege:

HOGYAN VEZESSÜK FÉLRE ÉS FORDÍTSUK EGYMÁSSAL SZEMBE A TÁRSADALOM KÜLÖNBÖZŐ RÉTEGEIT ? ELTERELVE EZZEL A FIGYELMÜKET AZ ÁLTALUNK OKOZOTT VALÓS PROBLÉMÁKRÓL ? ÚGY, HOGY EZT ÖNKÉNT, MINDEN ZOKSZÓ NÉLKÜL ELTŰRJÉK, MIKÖZBEN AZ ELLENSÉGKÉP MEGTALÁLÁSÁVAL, MAJD AZT A BAJOK OKOZÓJÁNAK KIKIÁLTÁSÁVAL ELREJTJÜK ELŐLÜK A IGAZI PROBLÉMÁKAT ÉS A FELELŐSÖKET, ÍGY AZTÁN A NEHÉZ ÉS KESERVES SORSUKAT A BENNÜK ÉS EGYMÁSSAL SZEMBEN KIALAKÍTOTT ELLENSÉGKÉPNEK KÖSZÖNHETŐEN MÉG ÖRÜLJENEK IS ANNAK, HOGY PARANCSOLUNK NEKIK, ÉS KIHASZNÁLJUK ŐKET A CÉLJAINK ÉRDEKÉBEN.
Ezek a borzalmas gondolatok szivárognak ki most is ebből az épületből, és ezt az 500 éve használatos és hatásos forgatókönyvet röviden és egyszerűbben úgy nevezik, hogy:
OSZD MEG ÉS URALKODJ!

Ugye ismerős ez a mondat és a tapasztalat is. Hiszen nap mint nap ezt teszik velünk a politikusok, és a néhány független hírközlő kivételével a média is. Mert a pénz ott is fontos, azt pedig nagymennyiségben a pénzelosztóktól, a hatalom birtokosaitól kapják manapság, így az egyre inkább lepusztított és működésképtelenné tett gazdaság egyre kiszolgáltatottabb résztvevői helyett, a pártoktól kapott pénz következtében lassacskán csak ?párt-médiákról? beszélhetünk.
Ezek a ?párt-médiák? pedig nem fognak bennünket, valódi civileket propagálni, mert félnek tőlünk. Félnek a valódi társadalmi elkötelezettségünktől, a tisztaságunktól, az önállóságunktól, a szókimondásunktól és a valódi függetlenségünktől. Mi nem a háttérből vagyunk milliókkal szponzorálva, hogy látszat civilekként, nagy média háttérrel, költséges propagandával és korszerű eszközökkel villogjunk. Mi nem csinálunk 20-30 emberből Millát, és szolidaritást sem kívánunk vállalni egyik élősködővel sem. Pénzért, pozíciókért meg médiaszereplésért különösen nem!!!

Mi ennyien vagyunk itt, és egyelőre ennyi is elég. Ha rólunk is annyit beszélnének, mint azokról a néhány emberes, valós társadalmi háttér és támogatás nélküli jelentéktelen pártról és szervezetről, akkor ma nem fértünk volna itt el. De nem beszélnek rólunk szinte sehol, és inkább elhallgatnak minket. Ennek viszont örülni kell, hiszen ennél erősebb bizonyosság nem lehet arra, hogy mi nem mások fullajtárjai vagy csicskásai vagyunk azért, hogy levezessük pár ezer ember feszültségét.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a Nagy Demonstráció egyik legnagyobb áldozatot vállaló résztvevője, a testvérem Tóth Imre, amikor elindult Miskolcról újra gyalog, hogy hangot adjon a tűrhetetlen társadalmi és gazdasági helyzettel való elégedetlenségének, egyetlen egy média nem volt kíváncsi rá, de jószerivel az egy hetes, 230 km-es gyaloglása során sem, és itt Budapesten is csak mi vártuk néhányan, akik tudtunk az érkezéséről.
Pedig emlékeztek, hogy amikor februárban tette mindezt, a sajtó körbeugrálta mindennap, és rengeteg riport és interjú jelent meg? Most szinte semmi. Vajon miért?
Megmondom nektek: most nem tudott rátelepedni semmilyen párt, sem a pártok megtévesztő és félrevezető csicskásaként funkcionáló, magát civilnek és függetlennek mondó háttérszervezet?

Sajnos ez a megfejtés, de ennek ahogy mondtam, örülni is lehet és kell is, hiszen ez a nagyfokú függetlenség és a társadalomért vállalt igazi felelősség meghozza majd az eredményét.
Mert bár nincs még itt egyelőre annyi ember, hogy a gyávákat megfutamítsuk, előbb-utóbb eljön annak az ideje is, hiszen a társadalom többségének már most elege van ebből a politikai cirkuszból. Bárhogy is variáljanak és ügyeskedjenek bármilyen választási vagy más törvénnyel, minden olyan párt, amely hazánk tönkretételében tudta csak megmutatni a tehetségét, hamarosan megérdemelt helyére kerül: A TÖRTÉNELEM SZEMÉTDOMBJÁRA!

Nekünk pedig abban kell jeleskednünk, hogy ez még időben megtörténhessen, mielőtt még nagyobb bajok következnének be, hiszen semmilyen választás semmilyen pártja vagy kormánya nem kerekedhet felül egy egész nemzet akaratán!
Márpedig amit a társadalom nagy része akar, azt a pártok nem szeretnék, nekünk viszont annak megfelelően kell majd cselekednünk. Mert ezt a nép hatalma és akarata fogja erősíteni mindig és mindenkor, még ha a parlament előtt csak ennyien is vagyunk.
Erőt pedig az adjon nektek, amit Dobó István mondott hajdanán:
INKÁBB KEVÉS OROSZLÁN, MINT SOK NYÚL?
Koczkáné Zsuzsa2012. szeptember 25. 22:45:31Válasz
ez volt Kata felszólalása kár hogy nem hallottátok.
MarikaFehérné2012. szeptember 25. 13:14:31Válasz
Egyetértek. Máris ott kárognak a szélsőjobbosok az utólag, a Pécsról induló(k) segítésére alakult face-csoportban.
Tölgyes Péter2012. szeptember 25. 15:30:12Válasz
Nézzétek meg a nagy demonstráció oldalát, Farkas Kata tegnap egy méretes piros lapon elhelyezett nagy felkiáltójel illusztrálásával hívta fel a figyelmet arra, hogy kik a felelősek a történtekért:

"FELHÍVÁS:

Mindazokhoz, akik mindent elkövettek azért, hogy a szervezést akadályozzák, lejárassák.
Továbbá a széthúzás eszményét hirdetőknek és azt bármelyik oldalról túllihegőknek.
Valamint azoknak, akik kitartóan és folyamatosan határolódtak el és szólították fel szimpatizánsaikat a távolmaradásra.
A csak okoskodókhoz, akik azért annyira nem voltak okosak, hogy egy közös cél érdekében visszafogják magukat.
Ja és mielőtt kifelejteném.
Természetesen azokhoz a perverz szellemi nyomorékokhoz is, akik, csak szórakozni jártak ide, a-mások nyomorúságát kigúnyolni.
Akinek volt megbízási szerződése jelentkezzen a megbízójánál!
Aki csak öntevékenyen vett részt a tudatlan vagy tudatos aknamunkában, természetesen nem kap semmit.

Szembenézni önmagukkal csak később kell! De előbb vagy utóbb biztos!"

Kell ehhez kommentár? Tőlük várod, Feri, hogy tanulnak belőle?!
Fery2012. szeptember 25. 15:36:01Válasz
Dehogy várom tőlük....
A következő demó szervezőitől várom, hogy ennek a demónak a sikertelenségéből tanuljanak, vonják le a megfelelő konzekvenciákat, és akként álljanak neki a szervezésnek...
Tóth Katáéktól nem várom, most is mindenkit vádolnak a sikertelenségért, ahelyett, hogy magukba néznének és kimondanák, hogy ezt bizony elbasztuk keményen....
Tölgyes Péter2012. szeptember 25. 19:25:34Válasz
Annyira magukba néztek, hogy zárttá tették az oldalt...
Koczkáné Zsuzsa2012. szeptember 25. 22:35:09Válasz
a csoport oldal mindig zárt volt....
Norris2012. szeptember 26. 14:13:17Válasz
A borzalmas az ebben az egészben, hogy SZÓLTUNK ELŐRE Tóth Katának, többen is, levélben, személyesen is, hogy ez így ebben a formájában, ilyen összetételben, ilyen felütések mellet garantált kudarc, de nem hallgatott ránk, mert biztos azt gondolta, hogy félre akarjuk vezetni, vagy hogy mi is azok a sötétben bujkáló ellenforradalmárok vagyunk, akik a rendezvényük ellen áskálódnak. :( Szerintem fel sem fogják, hogy az ilyen folyamatos kudarcokkal mekkora kárt okoznak az ellenzékben...:(
racine12012. szeptember 27. 06:16:50Válasz
Feri! Az egész cikk, úgy ahogy van nem a realitáson és nem a tényeken alapul. Már az első pár mondat: rengetegen várták: igen, az ellendrukkerek, akik minden eszközt bevetettek, hogy elriasszák a civil embereket. Támadták a demot jobbról és balról, de még középről is. Sikeresen. A felhívásban szó sem volt kormányváltásról! Nem szövetkezett senki Balogh Bélával, ők Tóth Kata rendőrségi bejelentése után sokkal később tették meg a bejelentést a rendőrségen. A Koppány csoport nem szélsőjobbos! Egy időben, de nem egy helyszínen volt a két demonstráció. Nem történt egyik demon sem rendbontás, többen is átlátogattunk a Koppány csoport által szervezett eseményre, ott sem jobbikosok, sem szélsőjobbosok nem voltak jelen, és még most is kint demonstrálnak békességben! Még mindég nem tudom milyen ellenzékről beszél itt bárki is, nincs az utcán az ellenzék, pedig akkora törvénytelenségek vannak folyamatosan, hogy ilyen Európában sehol még! Nem lett kudarc a demo, mert az a kb 500 ember igenis megértette az üzenetet, ha a létszámot tekintjük, igen az kudarc, mert ennyi civil ember van ma a országban aki ki mer állni a jogaiért, a többi meg itt osztja az észt a közösségi portálon! Ilyen blogot annak szabadna írni, aki ténylegesen képben van az egész történéssel az elejétől kezdve, és aki személyesen ott volt, mert ez a káros, félrevezeted azokat akik olvassák, egyetlen szava nem igaz a cikkednek! :-(
Fery2012. szeptember 27. 07:53:26Válasz
Lilla. neked fogalmad sincs arról, hogy mit beszélsz...El vannak mentve azok az oldalak, ahol Tóth Kata Már olyan szinten szinten hivatkozik Balogh Bélárára, mint szervező társra. Másrészt senki nem bomlasztotta a Demót, neked üldözési mániád van.
A felhívás szövegét is elmentettem, minden szavamat alá tudom támasztani...

Elqrtátok. Nem kicsit, nagyon. Nem egy országot kéne vádolni a sikertelenség miatt, mert ha ezt normálisan megszervezi valaki akkor tízezrek mentek volna el. Sem nekem, sem a többi demokratának nem érdeke, hogy a Demo ne sikerüljön. Ez akkora baromság, hogy messze mutatja azt a dilettantizmust amivel neki álltatok ennek a rendezvénynek.

Senkinek nem lehetett véleménye, csak olyan ami nektek tetszett. Ha nem, repült az oldalatokról. Ez első kézből megkérdőjelezi demokrata mivoltát a szerveződésnek, hiszen egy demokrata tudja, hogy a szólás szabadság a demokrácia egyik alap pillére...

És nem provokátorokat dobáltatok ki, hanem általam is ismert demokratákat. Demokratákat neveztetek gátlástalanul provokátornak.

Ha pár száz ember neked sikernek számít, arról nem tehetek. De óriási kárt okoztatok a hozzá nem értésetekkel. Tömegeket mozgatni komoly logikai és logisztikai gyakorlat kell. Tóth Katának semmiféle ilyen irányú képzettsége és gyakorlata nincs. Nem lett volna szabad elvállalni, nem lett volna szabad belevágni...

Azt meg. hogy egyetlen igaz szava nincs a cikknek, azt bizonyítsd, mert én minden szót alá tudok támasztani, a Nagy Demo oldalairól elmentett hozzászólásaitokkal...
racine12012. szeptember 27. 13:31:53Válasz
Rendben Feri! Kérném a felhívás szövegét, és azokat a bizonyítékokat, ahol Tóth Kata szövetkezett Balogh Bélával. Köszi.
racine12012. szeptember 27. 13:34:11Válasz
Bocs, még valami! Az eddigi demók épp a "logisztika" miatt hasonlítottak mindenre, csak éppen nem demonstrációra, és ha az általad demokratáknak nevezett egyének bármiben egyetlen egyszer is a segítségüket ajánlották volna fel, akkor nem támadtak volna, a kettő között óriási a különbség!
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum