Baby szitter kerestetik


Létrehozva: 2013. november 6. 23:02:33 | Megtekintve: 2067x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2013. november 7. 06:44:11 []


Szerző: Fery
He-he, kacag a májam. Olvasom a hírekben, Mesterházy kapott a nyakára néhány Baby szatirt, mert nagyon úgy nézte a a vezetőség, hogy ráférne egy óvónéni a megsertésedő nebulóra.

Persze tegyük hozzá, hogy azért ezen a híren, nem véletlenül kajánkodtam, hiszen, ez lépés nem más, mint annak beismerése, hogy Mesterházy nemigen birkózik meg azokkal a kihívásokkal, amelyeket ez az összefogósdinak nevezett paktum állított eléjük...
Holott ez még semmi ahhoz képest, ami esetleg miniszterelnökként várna rá, ha a bebetonozott Fidesszel kellene szembeszállnia.

Akkor mit csinálna az Mszp ? Mert annyi baby szatír a világon nincs amennyi akkor kéne, mikor a Fidesz Fradi jobb közép kezdi el a hisztit...és meghekkelnék a kocka kövekkel a várost...

Szóval gyámság alatt a nagyfőnők... A Big Boss...

Lendvai óvónéni mindjárt kézbe kapta a gyeplőt s a mikrofont és nyilatkozta, hogy a DK nélkül nem fog menni. Mondanám én, na végre. Mert hát egy jó ideje ezt ugatja a közvélemény nagy része, mikor a FaceBook-on észreveszem, hogy Szanyi kapitány azért még nyilatkozgat, hogy nekik csak a DK szavazótábora kellene, Gyurcsány meg a programja, azért nem annyira.

Basszus, Mszp-sek, nincs több baby szatír ? Mert Szanyi kapitány mellé sem ártana néhány felvigyázó. A hiszti ott is megy rendesen, nem ártana ha valaki nyakon öntené néhány pohár hideg vízzel, megadva neki a hisztéria utolsó, még esetleg esélyes gyógymódját.

És tényleg, véleményem szerint sem fog menni a DK nélkül. Ahhoz, hogy a DK csatlakozzon, bizony újra kell már tárgyalni azt a paktumot. És félreértés ne essék, nem Gyurcsány miatt. A DK szavazótábora, főként Szanyi kapitány igen arrogáns kijelentése után, egész egyszerűen nem fogják hagyni, hogy a DK a semmiért csatlakozzon. Mert ha Gyurcsány őszintén hisz az igazságában, akkor a DK szavazótábora is hinni fog benne.

Van nekem egy olyan érzésem, hogy a Mszp vezetése, - Mesterházyn, na meg első tisztjén kívül - észrevette, hogy a 23.-i megsertésedés nem volt a legnyerőbb stratégia a szavazókkal szemben.
Az meg, hogy az elmúlt években kissé nélkülözött Lendvai Ildikót ültették a nyakára óvónéninek, akit mellékesen toronymagasan jobb politikusnak tartok Mesterházynál, a napnál is fényesebben mutatja, hogy Mesterházy bizalomvesztése, kezd problémás méreteket ölteni. Az hogy egy ekkora párt mint az Mszp, képes ilyen módon beismerni Mesterházy alkalmatlanságát, adhat okot némi optimizmusra, főként ha Szanyi kapitány is megkapná a maga partedlijét.

Elég nyilvánvaló, hogy az Mszp miért is hekkelte meg Mesterházyt. Pontosan azért, mert a DK nélkül nem megy. Nem bizony. A DK szavazótábora növekszik, és ha elindulna egyedül, pont annyira osztaná meg a szavazatokat, ami tuti bukta. Erre már jóval korábban is rá kellett volna jönni az Mszp-nek.
Hallottam már Gyurcsányt kampányolni. Jó szónok, míg Mesterházy szerintem beszélni sem tud normálisan. Mondjuk most, ez már nem lesz akkora probléma, majd a bébi csőszök nyilatkoznak helyette, míg a homokvárakat építgeti az udvaron...

Egy dolgot nem értek. És ezt valahol Gyurcsánynál sem értem. Nagyon jó szónok, de nagyon keveset mond. Emlékezzünk, mit tett a Fidesz ellenzékben. Meg kellene tanulni azt a fajta kommunikációt, annak a hazugságmentes becsületes verzióját, és neki menni a Fidesznek a minden elhibázott lépésért. Belekötni az élő fába, belekötni a rosszul elejtett mondatokba, mindenbe amin csak egy pici kapaszkodó van. Megszólítani ezzel a bizonytalan szavazókat, megmutatni az országnak, hogy nemcsak a sz@rt lehet eladni meghintve porcukorral, hanem az igazságot, a nyíltságot, az emberséget és az empátiát is. Porcukor nélkül is....
És egy olyan szónok. mint Gyurcsány, erre képes is lehetne....Csak bele kéne vágni.

Akkor nem lenne probléma az összefogással, mert Gyurcsány összefogást akar, és a DK népszerűsége nő. Van nekem egy olyan érzésem, hogyha, neki indul egy kőkemény, őszinte kampánynak a DK. akkor nem lesz választása az Mszp-nek.

Vagy felbontják és újratárgyalják a paktumot, vagy mehetnek a levesbe. Még a bébi csőszökkel együtt is...


Kulcsszavak: Mszp, Lendvai, bébicsősz


Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Picike2013. november 7. 20:30:16Válasz
Na, Ferykém, most is nagyon egy véleményen vagyunk! Ezt pofáztam én is, hogy teljes körű összefogás nélkül mit akar egyedül ez a bájgúnár???
Rohadt nagy pofont kapott!!! Kovács meg Lendvai!!!! Kellett ez nagyon ennek a nagyképű, hatalommániás alaknak! Sajnos, nem nagyon érdekelte az sohasem, hogy egyedül ő egy nagy nulla!
Tudod, most már én is nagyon drukkolok!
A DK-nak, meg a Gyurcsánynak, meg annak a sok-sok szavazónak, aki halálosan unja ezt a homokozós játékot! És Szanyi meg mehet a jó francba, a szövegével együtt, ami mögött nincs jóformán semmi!
Nagyon merem remélni, hogy talán felébrednek, talán kinyitják a szavazók a szemüket és látják, hová kell rakni azt az X-t!!!
És mielőbb a tárgyaló asztalhoz ülnek, és újra tárgyalnak mindent és nem szabják meg, hogy csak ennyi a többinek, mert elvesznek! Ha ezt nem értik meg, jöhet nekik a leves, nekünk meg újra négy év rabszolgasors! Vagy éhen döglünk!
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum