Hajrá, ellenzék


Létrehozva: 2014. július 13. 12:44:53 | Megtekintve: 2425x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2014. július 13. 14:20:58 []


Szerző: Fery
Erősen nézek ki a fejemből, olvasgatva a tegnapi DK tüntetés reakcióit. mintha nem is egy olyan országban lennénk, ahol a nyakunkon ül egy diktátor és harcolni kellene ellene. Nem, mi magyarok az egyszerűbb utat választjuk.

Egymást ütjük.... Viktor röhög, ahogy a torkán kifér, és pont eléggé érzi ahhoz biztosnak a pozícióját, hogy tovább sarcolja a népet.

Nemrégiben felmerült a Pásztor ügy. Előző blogomban leírtam a véleményem, nem megyek ebbe bele még egyszer.

Miskolc jelenleg egy eléggé speciális helyzetben van, nem lesz könnyű megoldani a gondokat, még akkor sem, ha nem háborúskodnak azon, hogy a frissen, ropogósan jelölt polgármester rasszista avagy sem. Nem mintha nem látnám át a történetet, de egyszerűen kezd nem érdekelni. Hogy miért ? Mert értelmetlennek látom ezen hadakozni, függetlenül attól, hogy egy komplett lavinát indított el, melynek csúcspontja egyenlőre a tegnapi DK tüntetés lett.

Az eléggé látványosra, de teljesen értelmetlenre sikeredett provokáció, majd az azt követő kisebb pofozkodás, az égadta világon semmire sem volt jó , azonkívül, hogy a komplett ellenzék, ismét hülyét csinált magából.
Egyrészt azért mert, mert ennek a provokációnak semmi értelme nem volt, a DK-sok meg azért mert elgurult a gyógyszer és megpofozták. Persze, az ember a tömegen kívül, pontosan tudja, hogy az effajta pofozkodás nem elintézési módszer, de a tömeg másként működik mint egy ember.

Másrészt az a véleményem, hogy a DK-ban rossz helyen keresi a kiscsávó rasszistákat, de ez magán vélemény.
Bement egy rakás nyugdíjas közé provokálni, biztos volt benne hogy hozzá sem szólnak. Nekem úgy tűnik nem mérte fel a helyzetet korrekten....
De ilyen van. És még csak nem is ez az igazi baj...
Persze ha igazi rasszisták közé megy, akkor nem úszta volna meg ennyivel. Sajnos vagy Ő vagy más, aki odaküldte, döbbenetesen rossz módszert választott ahhoz, hogy a világ tudtára adja, hogy szerintük Pásztort nem kellett volna jelölni. Mert a cél ez volt, ebben biztos vagyok.

Mert az igazi baj Pásztor jelölése után kezdődött. Megint csak azt mondom, itt már nem az számít, hogy Pásztor rasszista-e vagy sem, hanem az lényeg, hogy az ellenzéknek éppen halvány lila fogalma sincs arról, hogy hol is van az ellenség.
Úgy ugrottak egymás torkának, hogy az elképesztő.

Azért, az eszem megáll.....
Egy ellenzéki tüntető provokál egy ellenzéki tüntetésen, és az ellenzéki tüntetők megverik az ellenzéki provokáló tüntetőt...
Én meg sírok a röhögéstől, holott valóban sírnom kellene.....

Basszus, lehet még fokozni az idiotizmust....?????


Orbán Viktor meg pezsgőt bontott a ma reggeli lapok elolvasása után, és röhögés közben azon morfondírozott, hogy ha minden ilyen ellenzéki össze ugrás után pezsgőt bont, akkor alkoholista lesz belőle, és ki kell venni a fél tüdejét, hogy elférjen a mája....

Szóval ez itt a probléma. Ez az ország, valami különleges tehetség okán bír azzal a ritka adottsággal, hogy állandóan háborúzni szeretne, de sosem ott keresi az ellenséget ahol van. Ráadásul elég szemléletesen csinálják ahhoz hogy millió helyen körbe legyenek röhögve.
Viktor az Európai unióval harcol, meg időnként az egész világgal, ami nagyjából pont olyan erőviszonyok között zajlik, hogy az ellen lenéző félmosollyal vegye tudomásul a próbálkozást.
Az ellenzék meg folyamatosan egymással harcol, megadván a cirkuszt és a kenyeret a népnek, még Viktor helyett is. Legalábbis a cirkuszt. Mert kenyér már lassan nincs, azt elvitte az a fél, aki ellen az ellenzék elfelejtett háborúzni.

Most éppen a DK, és az Együtt PM háborúzik egymással, mindezt Pásztor feltételezett rasszizmusa okán, néhány rosszul megfogalmazott mondat miatt. De olyan jó lenne, ha végre belátnák azok, akik ellenzéknek nevezik magukat...

Hogy nem Pásztor, nem a DK, nem az Együtt-PM nyúlta le a magány nyugdíj pénztárak pénzét, és nem ők herdálták el. Nem Ők vették el a köztársaságunkat, nem Ők vették el az Alkotmányunkat.
Nem miattuk van Európa legmagasabb munkanélkülisége és ÁFÁ-ja, és nem miattuk van majd 5 millió mélyszegény az országban. Nem miattuk küldték vissza rokkantakat dolgozni a nem létező munka frontjára, és nem Ők vették el visszamenőleges törvénykezéssel, a rendvédelmisek szerzett jogait. Nem ők tehetnek arról, hogy romokban a gazdaság és nem tehetnek arról sem, hogy diktatúrává satnyult az ország...

És még sorolhatnám napestig Viktor bűneit.

Ők egy dologról tehetnek. De arról nagyon is. Hogy egymás ellen harcolnak ahelyett, hogy végre megtalálnák a helyüket, megtalálnák azt akivel harcolni kellene, ezért az országért, a népért, és egy jobb, megértőbb világért....



Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

picike2014. július 13. 18:11:27Válasz
Már megint hányingerem támadt Feri!
Ebben az agyament országban már azok is egymásnak esnek, akik azelőtt barátok voltak! És ezért nem lehet a viktátort okolni, mert az emberben kellene emberségnek is lenni, nem csak erőnek!
Ami meg a tegnapi tüntetést illeti: nem is néztem , mert elmentem a vasutasnapra, közel a lakásomhoz volt, a Petőfi ligetben! És ezek szerint jobban tettem!
És ezek szerint most már tényleg befejezem a politizálást, csak nagy ritkán szólok hozzá dolgokhoz és nagyon kerülök minden konfrontációt mindenkivel, mert már itt a facén is egymást eszik azok az emberek, akik állítólag egy táborba tartoznak!!!
Miért idegeljem magam?????
Nem látom értelmét!
Elég, ha a kezembe veszek egy újságot, vagy elolvasom valamelyik hírportált! És búcsút inthetek az alacsony vérnyomásomnak, max az idegesít majd, hogy zúg tőle a fülem!
Ami meg ezt a hülye provokációt illeti: szerintem megérdemelte a pofont, mi a jó francnak ment oda kitáblázva???? Volt az a pénz??????
Tényleg hányinger az egész!
pikk2014. július 17. 10:27:55Válasz
"ezért nem lehet a viktátort okolni" - de lehet mert olyan sikeresen megosztotta a pártokat is, hogy az első alkalommal egymásnakesnek.
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum