Vissza a középkorba. A házasság előtti szex...


Létrehozva: 2012. február 25. 17:46:50 | Megtekintve: 5931x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2012. július 7. 19:11:36 [Fery]


Szerző: Fery
Meglepően sokszor hittem már kis hazánkban, hogy a politikusok nem tudnak meglepni, hiszen napról napra zúdítanak akkora baromságokat a nyakunkba, ami enyhén szólva is képes az ember idegrendszerét megedzeni.

Egész jól kezdődött a reggel. Felébredek, kinézek az ablakon, hét ágra süt a nap, közeleg a tavasz. Keresgélem a vakvezető macskámat, kibotorkálok vele a konyhába. Nagy nehézségek árán kitapogatom a kávéfőző helyét, teszek-veszek, s végre a szerkentyű elkezdi csepegtetni az isteni nedűt. Elkezdem hörpölni, kezdek magamhoz térni. Bekapcsolom a gépem, nézzünk körül. Na ezt kár volt, meg is bántam rögtön.

Olvasom az újabb agyrémet, kész is lettem. Majdnem kómáztam tovább, de közben szerencsére megérkezett jótékonyan a második kávécskám. Phúúúúúúú, kifújtam magam és elolvastam a cikket, miszerint milyen káros a házasság előtti szex, a XXI. században. Elhűltem kicsit, mert engem ez erősen a középkori felfogásra emlékeztet. Azokra az időkre amikor szerencsétlen csajokra felhegesztették(képletesen) az erényövet, és szegény lányok egy hatalmas vasdarabbal a formás fenekükön élték az életüket.

Mekkora vicc ez, egy olyan korban, ahol szexuális felvilágosítás van a jobb iskolákban, ahol tele vannak az újságárusok pornó újságokkal, ahol a pornófilmek jönnek a neten, a kábel tévén, és DVD hegyeket árulnak pornóból a benzinkutak is. Sőt egy olyan korban, olyan kormány alatt születik ez az agyrém, ahol a legfőbb média erkölcs csősz, egykoron, talán fénykorában, egy szex lap főszerkesztője volt. Vicces.

Elképzelem azt mikor ebből rendelet születik és kitalálják majd, hogy még büntetik is. Na az érdekes lesz. Főleg a bizonyítása, kétséges esetekben. Bevezetik újból a szexvizsgálatot, a szűzhártya orvosi ellenőrzését is. Persze ez megint fel fogja virágoztatni a fekete ipart. Gondolj bele ültetnek be emberbe, ma már szinte mindent, szívet, májat, csöcsöt, pöcsöt, meg amit akarsz. Gondolom a szűzhártya implantátum is meglehetősen keresett cikk lehet majd, ára valószínűleg valamilyen arányban fog állni, a szüzesség idő előtti elvesztésének büntetési tételével.

Azért arra is kíváncsi lennék, hogy találják majd ki a büntit. Netán numeránként külön kell fizetni, vagy halmazati büntetésként leperkálhatunk egy vagyont ha dárdára tűzünk néhány szüzet. Vagy majd csak a lányok fizetnek ha a szűzhártya olyan mint a szita, netán szét van lőve, mint Eger vára. Aztán mellékesen, határozottan érdekes lehet az orális szex bizonyítása is

Persze erre is lehet találni bizonyos esetekben akár vizuális akár vegyi úton kimutatott bizonyítékot. Bár gondolom ezek a fajta vizsgálatok felvetnek néhány etikai problémát, ez a kormány nem fog túl sokat görcsölni. Egy nap alatt el fogja fogadni, Lex szex, nincs szex néven...

Ez mellett a bőszebb atyák, gondolom ismét divatba hozzák az erényövet, vasalva lesznek lányaink, úgyhogy ezután a légyottra nem csak parfűmmel, gumival, és egyéb hagyományos kellékekkel felszerelkezve kell érkeznünk, hanem a hátunkon cipelhetünk egy komplett lakatos műhelyt is, amivel megszabadíthatjuk kedvesünket, és almaink netovábbját a furfangos szerkezetű védőmechanizmustól. Persze ez még nem lesz elég, hiszen miután kellemesen éreztük magunkat és egymást, a kellemes pihenés és elernyedés örömei helyett állhatunk neki visszahegeszteni szerelmünkre a vasbugyit, mert különben hazatérés után még kérdőre vonják szegénykét, hogy hová is tehette a szüzességét. Szóval nem gyenge az ötlet.

Na szóval, kezdek a cikk hatása alól szabadulni, mikor azért beugrik még néhány ötlet. Főleg bizonyítás ügyben. Pl. kötelező lenne a férfiaknak kamerát hordani a szerszámon, aminek az (adat)állományát havonta fel kellene tölteni a kormány oldalára és jajj neki ha valami szép rózsaszínű nyílás felé közelített egyszer is. Vagy például, az egérragasztó mintájára, a hölgyeknek kellene valami fogékony anyaggal bevonni a nunust, ami nem engedi el a a pasit. Összeragadva in flagranti meg vannak fogva, csak ki kell szabni a büntit.

Na jó itt a vége. Idiótáknak nem adok több ötletet. Még megvalósítják...



Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Holci2012. február 26. 08:44:56Válasz
Remek irás, egy élmény téged olvasni:-)
Fery2012. március 1. 08:20:50Válasz
Köszönöm, örülök ha tetszett...:-)
borbala2012. március 7. 11:31:06Válasz
Fantasztikus ...az olvasa kozben tenyleg oxygen palackra van szukseg, mert az ember szabalyszeruen fulldoklik a rohogestol az elso mondattol az utolsoig UTOS!!!!! A vasbugyi az a kedvencem....ezt kepes lenni igy 'elkepzelni' es szavakba onteni.....CSUCS! Tobbszor elovastam, , de mindenegyes alkalommal begorcsolok rajta,
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum