Jó válasz


Létrehozva: 2012. február 25. 12:35:54 | Megtekintve: 3722x | Kategória: Mindenféle | Utolsó módosítás: 2012. február 25. 12:36:24 [Fery]


Szerző: Fery
Sok-sok évvel ezelőtt édesapám mesélte a következő történetet.

Utazik apukám a buszon, békésen önfeledten nézegeti fővárosunk látnivalóit, majd a megállóhoz közeledvén - ahol le is kívánt szállni - elindul az ajtó felé, ahol már jó néhány leszálló várakozott, köztük egy idős bácsi is.

Na, szépen lassan, nyikorgó kerekekkel megáll a busz majd nyílik az ajtó. Tolakodna felfele két fiatal suhanc, mire néhányan rájuk szólnak, hogy talán várjátok meg azokat, akik le akarnak szállni, mert akkor biztos, hogy több hely is lesz a járgányon.

Apukám előtt az idős bácsi nagyon nehezen vette a lépcsőket, így hát kicsit tovább tartott a leszállás, mint azt a felszálló kölykök szerették volna, és siettetvén az öreget, az egyik eléggé el nem ítélhető módon, a következőket mondta:

- Igazán kitalálhatnának már az ilyen öregek ellen valami Sprayt, amivel végre irtani lehetne őket.

Többen ledöbbentek a buszon a szöveg hallatán, többen vissza is akartak szólni. Sőt szerintem néhány vehemensebb utasnak, már viszketett a tenyere is, hogy néhány jól irányzott pofonnal, kicsit helyre billentse a fiúk stílusát, mikor megszólalt az öreg.

Csak egy mondatot mondott - mesélte apukám - de hozzátette, hogy ilyen felhörrenő röhögést már nagyon régen hallott. Szinte dörrent a busz a vidám kacajtól. El is takarodott a két srác a buszmegállóból, szerintem szégyellhették magukat rendesen.

A mai napig jókat röhögök az öreg frappáns válaszán, ami a következő volt:

Tudod fiam, most még nincs ilyen Spray, de mire Te olyan öreg leszel mint én most, ADDIGRA BIZTOS FELTALÁLJÁK!

Kulcsszavak: busz, apám, spray


Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

TibornedrFerenczy2012. március 2. 17:50:43Válasz
Spray nélkül is kitalálták már ezt napjainkra...lásd egészségügy.
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum