Isten óvja Amerikát... IS


Létrehozva: 2016. november 9. 10:48:59 | Megtekintve: 1878x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2016. november 10. 11:31:22 []


Szerző: Fery
Kábán nézegetem még a kávécskámat, midőn életet lehetek a gépembe. Miközben kavargatom Isten adományát, bele égnek a szemembe a reggeli hírek szalagcímei.
Tágra nyílik szemem, szinte azonnal felébredek. Donald Trump nyerte az amerikai elnökválasztást.
Veszek néhány nagy levegőt, keresek szemöveget, távcsövet, csillagvizsgálót, hátha rosszul láttam. Fent említett eszközeim tudtomra adják, hogy nem az öreg szemem játssza el velem a vaksit, hanem a valóságot látom, olvasom.

Persze még mindig nem hiszem el, csapágyasra hajtott egerem száguldozik az oldalakon, mire végre valahára felfogom, hogy hová jutott a világ. Sajnos azt is, hogy merre tart. Homlokomról csurog a verejték, vízióim sötét mélységekbe tartanak.
Számomra demokrácia fellegvárának tartott Amerikában uralomra kerülhetett egy antiszemita, xenofób, rasszista elnök, aki ráadásul, gyakorlatilag fékezhetetlen. Oroszbarát (ami nem volna baj), de Putyin megeszi. Reggelire. Trump-al ellentétben Putyin okos. Méghozzá nagyon okos. A KGB egykori kiválósága úgy fog Trump-ból hülyét csinálni, ahogy akar.

Arról nem is beszélve, hogy Amerikában mekkora balhék lesznek. Azok akik most bejuttatták Trump-ot az elnöki székbe, hamarosan azt fogják imádkozni, hogy anyám én nem ilyen lovat akartam. Ők a régi hagyomány szerint csak egy republikánus elnököt akartak, igazán csak azt, hogy a republikánusok adják az elnököt.
Csak éppen az embert nem nézték szerintem, csak a színeket. Beültettek egy fékezhetetlen őrültet a bársonyszékbe, aki feje tetejére fogja állítani Amerikát és a világot.
Gyanítom nem véletlen az sem, hogy a világ tőzsdéi, - a megválasztás hírére - mélyrepülésre indultak, bele a dugóhúzóba. És ez még csak a kezdet. A többi rémség még csak ezután jön.

Döbbenetes, hogy egyre több helyen a szélsőségek veszik át az uralmat. Olyan emberek, akik feltétlen hívei a nacionalizmusnak, a fajelméletnek, és dogmák uralják az elméjüket. De az amerikai alkotmány, eleddig nyújtott némi védelmet a demokráciának, de azt hiszem, hogy most, felkerült egy puskaporos hordó tetejére.
Az amerikaik meglehetősen büszkék az alkotmányukra, vallják hogy az tette naggyá Amerikát.
Viszont Trump, - mentalitását ismerve - bele akar majd nyúlni, gyanítom elég mélyen. Viszont abban biztos vagyok, hogy az amerikaik nem fogják csak úgy hagyni, hogy beleollózza a baromságait az alkotmányukba. És ott szabad a fegyver hordás. Ha egy csepp szerencséje van a világnak, akkor nem is sikerül neki.
Mert ha igen, akkor könnyen lehet, hogy Trump az Atomgomb birtokában, úgy fogja széttépni a világot, mint hülye gyerek a meséskönyvet.
Amerika - átvitt értelemben - most megkapta Orbán Viktort, Erdogánt és talán még Kim Dzsong Un-t is. Sokkal nagyobb hatáskörrel, a világ legnagyobb és talán legerősebb nemzetében. Trump-ot ismerve, a világuralom számára csak elérendő lépcsőfok lesz, legyen az bármilyen meredek, kerüljön az bárkinek bármibe.

Már nemcsak Magyarország megy a gyűlölet felé. Amerika is.



Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Csoma Gábor2016. november 9. 11:42:30Válasz
Európa újrafelosztása ,a választás jól jön a felcsúti törpének,majd a lehulló morzsákkal majd csak meglesz valahogyan ,hogy a Nato védelmét nem fogjuk élvezni az már biztos.
Ennek a tompa agyúnak megválasztása nekünk nem jó hír,erőt fog adni a törpének.
picike2016. november 9. 15:57:53Válasz
Döbbent és nagyon elkeseredett vagyok ettől Feri!
Eddig sem várt ránk jó semmi, ezután meg még jobban nem fog! A vége majd az lesz, hogy vérszemet kap ez a tapló töpszli és kimasíroztat bennünket Európából, lerabol bennünket még jobban és tényleg csak a puci fenekünk marad! Mert lesz egy hasonló őrült szövetségese!
Na, addig míg ez hülye Trump meg nem nyomja az atomkioldó gombot!
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum