Huszárkardok éjszakája


Létrehozva: 2012. július 3. 12:45:51 | Megtekintve: 4924x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2012. július 4. 06:24:36 [VtSoftware]


Szerző: Fery
Mostanában vannak problémáim a meleggel. Könnyen lehet, agyamra ment kicsit a sivatagi forróság, de a híreket böngészve nem én lehetek az egyetlen, akinek a hőguta gondokat okoz. Kormányzatunk szokásos baromságait olvasva, már viszonylag ritkán lepődök meg. De egy biztos. Kövér elvtárs baromságaitól egyre gyakrabban kapok röhögőgörcsöt. Igaz nemrég, az eleddig utolsó, meglepő és mulatságos romániai temető biznisz, a hamvak szállításának felelőseként elkövetett baromságain inkább majdnem sírva fakadtam, mert hát felrémlett előttem egy kényszersorozás rémképe, hiszen abszolúte nem lennék meglepve, ha valamelyik szomszédunkkal kirobbantott háborúban, a hazát kellene védeni a kormány nevében.

De valahogy elcsitult az ügy. Gondoltam fellélegezhetek, röhögőizmaim pihenni térnek, mikor olvasom, hogy nem kívánatos személy lett Izraelben. Persze gondolom nem is akart menni...

Mondjuk a nagy többség számára már itthon is régen nem kívánatos személy, de ezt persze nemigen akarja tudomásul venni, pedig amennyit ártott eme ország jó hírnevének, az önmagában is bőségesen elegendő lenne egy laza kiutasításhoz. Persze felmerül, hogy hová is mehetne. Hogy szerintem hová, azt most nem részletezném, olyan jó helyre nem szabad küldeni, különben is onnan jött ki újszülött korában. Köteles elvtárs, mellékesen érdekes jelenség. az még hagyján, hogy megnyilvánulásaival olyan szinten rombolja az ország hazai és nemzetközi megítélését, amit egyszer egy normális kormányzat, évekig tartó mea culpával sem fog tudni rendbe hozni, de aki nem tettszik neki, az kötelet érdemel. Gondolom a félelem kiváltásáért felelős receptorai a szervezetének ezért olyan aktívak, hogy most már annyi fegyveres testőr, gorilla őrzi, és már a Parlamentben is saját fegyveres testőrsége van. Meglep, hogy a félelemtől még nem kapott infarktust, és bizony attól a testőrei sem fogják megvédeni...

Szóval nézzünk csak körül a félelem háza táján. Reggel felkelvén, olvastam egy cikket. Persze mivel róla volt szó, nem is értettem meg elsőre bonyolult lényét, úgyhogy gyorsan le kellett zavarnom még egy kávét, hogy felfogjam ésszel, eme " emberi nagyság " legújjabb szösszenetét az életünkben.

Ime a cikk : Megszégyenítették a huszárokat Kövér László testőrei

Nos, az hogy nem kaptam levegőt levegőt így kora reggel tájt, az még hagyján. Az, hogy teleköpködtem a monitorom kávéval, hát istenem, ilyen van...

Az a Kövér László, aki díszes felvonulások lelkes híve, aki a magyar hagyományőrzés Horthy-féle vonalának lelkes híve, gyanítom szólt a testőreinek, hogy életét veszélyeztetik a hagyományőrző huszárok életlen díszkardjai, és azok lelkesen teljesítve parancsát, közölték a huszárokkal hogy bizony a magyar huszár kard nélkül az igazi. Nem volt még példa a magyar történelemben ilyen viccre. Egy ország Parlamentjének első embere összesz@rta magát a díszkardoktól, és testőrei, akik képzett kommandósok, inkább letetették a huszárokkal a díszkardot, mert bizony modern lőfegyvereikkel sem lettek volna képesek a díszkardok rettenetes erejétől megvédeni a házelnököt...

Én meg ne kapjak röhögőgörcsöt mi...???

Mégis mire gondolhatott...??? Hogy az életlen díszkardokkal felaprítják sasliknak...??? Azt nem nagyon hiszem, hiszen a kutya sem enné meg.
Vagy megtámadják a díszhuszárok a díszfelvonuláson és kardélre hányják...??? Ez megint nem nyert, hiszen ezeknek a díszkardoknak mindene van csak éppen éle nincs...Egyszóval ez megint egy aberrált, rettegő elme szüleménye.

Mindenesetre a huszárok inkább távol maradtak, hiszen szerintük, karddal huszár a huszár. Mellékesen szerintem is...

Döbbenet ez a félelem. Tisztában vannak vele, hogy saját népük gyűlöli őket. Tudják pontosan, hiszen ezen incidensek bizonyító erejűek. Kíváncsi leszek mi jön ezután. Nem lennék meglepve, ha kövér Laci 50 kilométeres körzetében begyűjtenék a testőrei a gyerekektől a fa és műanyag kardokat, nehogy véletlen az életére törjön egy, a rendőrség által, az iskolába előállított nebuló, fakarddal véve elégtételt az állig felfegyverzett testőrséggel szemben.

Soha még politikus ebben az országban nem vette el a díszkardot a huszároktól, soha még ebben az országban nem menekült el a kormányzat október 23.-án, soha még politikus ebben az országban nem rettegett a saját választóitól ilyen szinten.

Csak mellékesen megjegyzem, hogy a 70-es évek elején, az Élmunkás téri piacon, Apámékkal pacalt ettünk a kioszkban, Kádár Jánossal, testőrök és gorillák nélkül, és az emberek sapkájukat levéve, előre köszöntek, és jó étvágyat kívántak neki. Senki nem akarta bántani. Nem akarták díszkardokkal felszabdalni. Eszükbe sem jutott.

Szóval félelem, az van. Rettegés van. Ilyen szintű páni félelmet még sosem láttam politikuson ebben az országban. Tudják, hogy hibáztak. Tudják, hogy tönkretettek egy népet. És tudják, hogy egyszer el fog szakadni a cérna. Nincs az a cérna, amelyik örökké bírná. Nem tudom mi fog történni az elkövetkezendő időszakban, de egyre többen, egyre többet lázonganak az emberek. És ha mégis szakad az a cérna, bizony nem szeretnék a helyükben lenni...



Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Dán József2012. július 3. 13:06:52Válasz
Hát igen vegyünk példát a Kubatov listáról ugy hogy ha még pukizol azt is tudják. Hogy roh...nak el.
borbala2012. július 3. 13:15:19Válasz
Nagyon jól összeszedted megint... Szórakoztató és egyben elgondokodtató az írásod. Az Operaházi alagutas "patkányhoz" hasonló menekülest is eszembe jutattad. Ami azonban a legjobban tetszett, az a meglátásod, hogy el fog szakadni a cerna... és biztos, hogy Ők nem cérnan fognak lógni, mikor ez megtörténik. Gratulálok Fery nagyon élveztem az írasodat! Hoztad a "formad", mint mindig.
picike2012. július 3. 14:47:36Válasz
Ferikém! Nagy örömmel olvastam az írásod és bizony, ha nekem is lett volna kaja a számban, ott köt ki a laptopomon! :D És igazad van! Nagyon félnek! Ez még tetézi az örömömet! Rettegjenek csak a díszkardoktól, a gyerekek fakardjától és rettegjenek a haragunktól! Az a bizonyos cérna már nagyon elvékonyodott és remélem, nagyon hamar szakad! Gratulálok Neked!
Fery2012. július 3. 16:13:12Válasz
Szerintem a következő intézkedés az lesz, hogy bevonják a trafikokból a vízipisztolyokat, sőt a gyermekjátékok műanyag kései is az életveszélyes, halált okozó eszközökhöz fog tartozni, " elkobzandó " felirattal... :)
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum