Elkeseredve


Létrehozva: 2012. szeptember 12. 10:36:26 | Megtekintve: 3952x | Kategória: Mindenféle | Utolsó módosítás: 2012. október 24. 14:53:32 [VtSoftware]


Szerző: Matteo
Immáron másfél éve megy a cirkusz az országban. Tüntetések, demonstrációk, figyelemfelhívások az orbáni diktatúra kialakulása ellen.
Mire is jutottunk ez idő alatt? Semmire!
Volt-e bármi eredménye? Semmi!
Most hát akkor mi legyen? Érdemes egyáltalán tovább csinálni ezt? Felhívások tüntetésre, demóra, gyüljünk össze és tiltakozzunk, most ezért pár nap mulva amazért, harmad nap meg megint másért.
Van-e értelme ennek? Mit lehet elérni így?
Hát megmondom!
Nincs értelme, és semmit nem lehet elérni!
A kormányt most egy gazdasági politikai maffia uralja. Nem, rosszul mondom, hisz még ahhoz is hülyék. Most rasszizmus ide vagy oda, kimondom, tipikus cigánybűnöző banda. Nem is részletezném tovább, hisz ezt sok fórumon már kitárgyaltuk.
Most egyáltalán, akkor mire várunk itt az országban? Akarják egyáltalán az emberek a változást?
Itt kis városkámban már a kezdetek kezdetén nekiálltam szervezni, ismerősöket, volt kollégákat kerestem fel, beszéltük meg közösen, hogy figyelemmel kísérjük a híradásokat, az országos szerveződéseket, és amint lehet, lépünk is közösen. Amint közeledett az időpont, mindenki visszalépett, átlátszó ürügyekkel. Végül egyedül maradtam.
Belátó vagyok, meg türelmes, így továbbra is hirdettem az igét a hetente bejelentett megszorítások, kormányzati tervek miatt morgolódóknak. Semmi foganatja. Csináltam tovább lelkesen, nem is figyeltem annyira a reakciókat.... és úgy két hete azért felfigyeltem rá.
Hát ezek engem néznek hülyének? Mikor agitálom őket, hogy gyertek tüntetni, demóra, ha sokan leszünk, kidobhatjuk a régi politikát, akkor csak bámulnak lesajnálóan, majd otthagynak egy legyintéssel.
Előtte meg panaszkodnak, szidják Orbánt és bandáját, így kéne tenni, meg úgy kéne tenni... és van, aki tényleg még egy kicsit használja a fejét is, hogy gondolkodik, kombinál.
Minden marad a régiben. A birkák bégetnek, de ugyan úgy ballagnak a vágóhídra. Felfogják, érzékelik, némelyik értelmezi is, és tudja, hogy mióta ez a bűnbanda van hatalmon, minden romlik, amortizálódik. Tudják, hogy azért emelkedik a rezsijük, a törlesztésük, mert direkt rontják a forintot. Tudják, hogy miattuk szünnek meg a munka és kereseti lehetőségek. Tudják, de nem tesznek, nem is akarnak ellene tenni. Lemondó legyintések, majd csak lesz valahogy.
Lesz.
Meg fogtok dögleni!
Hozzám senki ne jőjjön panaszra, nekem ne sorolja a sirámait, mert elküldöm a qrvannyába! Fordulj fel, éhezzél, vegyék el vagyonod úgymond a semmiért, mert megérdemled! Lehet hogy túlélek téged pár nappal, de röhögve fogom nézni, ahogy agonizálsz, ahogy elszáll belőled a lélek, sőt, meg is rugdoslak! Szenvedjél! Nézd az utolsó pillantásoddal, hogy sz@rf@szú bűnözők hogy semmiznek ki, hogy zabálják fel azt, amiért gürcöltél, és hogy teszik tönkre gyermekeidet is, akik ugyan ezt fogják végigszenvedni, túlélve téged néhány héttel.
Nem fogsz hiányozni!
Lakásod, házad a harácsolók kezébe jut, kiadva horribilis összegért a hozzád hasonlónak, aki követni fog a pokol bugyraiba pár hónap multán, hogy aztán előlről kezdődjön a szenvedése másoknak, míg minden le nem pusztul, kormos üszökké válik, és kirablóid majd elégedetten sz@rnak a sírodra is, és valami külföldi nyaralóhelyen röhögve költik el a te pénzed.
Mert ezt te akartad.

------

Miért is ezt a képet tettem hozzá...??? Mert már a gyerekek kiáltanak segítségért, mégse érdekli az ország népét...Fery



Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Fery2012. szeptember 12. 10:49:31Válasz
Egyet kell értenem, Máté...
Tölgyes Péter2012. szeptember 12. 12:36:02Válasz
Én meg egyáltalán nem nem értek egyet azzal, hogy érdekes volna Orbán esetében: cigány-e vagy nem. Ez a zsigeri rasszizmus tipikus jele, kezet foghatsz a bőrfejűekkel.

Hogy az ország miniszterelnöke bűnöző és bűnözőkkel veszi körül magát, az akkor is ugyanekkora baj lenne, ha történetesen az Árpád-házi királyoktól vezetné le a családfáját.

A számomra emberek vannak: jók, kevésbé jók, rosszak és az alja népség. A Fidesz elnöke történetesen az utolsó kategóriába tartozik, de nem azért, mert - állítólag - cigány. Hanem azért, mert egész életében csak elárult, becsapott, megvezetett mindent és mindenkit. Másfél évtizede rátelepedett történelmünkre, az emberek gyengéjére, a gyűlölködésre, a mások hibáztatására alapozva hatalmas mély árokkal osztotta ketté az országot.

A hatalom mámorában aztán maradék realitásérzékét is elveszítette: ki merem jelenteni, immáron nemcsak ki-, de beszámíthatatlan is.

Ez a nagy baj, nem pedig az, hogy cigány vagy sem. Ha elfogadhatóan kormányozna, talán téma sem lenne a származása.

Legalább mi, demokraták ne engedjük eluralkodni magunkon a zsigeri rasszizmust - bármilyen rossz kedvünk van is -, mert az önmagában a gyűlölködés táptalaja, és mint ilyen, bármilyen ellentmondásos: Orbán Viktor(ék), sőt, a szélsőjobb malmára hajtja a vizet.
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum