Gyilkos törvények


Létrehozva: 2015. április 26. 09:27:48 | Megtekintve: 2414x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2015. április 26. 09:33:57 []


Szerző: Fery

Ötödik éve kormányozza a Fidesz ezt az országot. Ezalatt ésszel felfoghatatlan változásokon ment át ez a kis ország...Jelen pillanatban nem az a kérdés, hogy jobb vagy bal oldal van kormányon, mert az a téma igazán csak arra jó, hogy piszkos kommunistázás elfedje az igazságot, gumicsontot dobjon az embereknek.

Tehát ezen nem érdemes rugózni. Viszont érdemes lenne a Fidesz törvényhozásával kapcsolatban, kicsit mélyebbre ásni. Mert rengeteg helyen olvastam ellenzéki körökben, hogy milyen hülyék, milyen idióták a Fidesz kormány jeles képviselői. Szidják minta bokrot, megkérdőjelezik értelmi képességeiket. Persze néha, mikor elgurult a gyógyszerem, én is lehülyéztem őket, hiszen sokszor érthetetlennek tűnik, amit művelnek.
Pedig azt hiszem, hogy komoly tévedésben van az, aki hülyének nézi őket. Amit az elmúlt öt év alatt műveltek, azt nem lehet a hülyeség számlájára írni.

Sokszor persze a látszat csal, és pont ezt használja ki ez a fajta uralkodási mód. Mert hát ez minden, csak nem kormányzás. Orbán Viktor erős Magyarországot akar. Államférfiként szeretne bevonulni a történelembe, ott akarja a látni a nevét a világ dicsőségkönyvében. Egy erős Magyarországhoz persze több út is vezet.
Alapvetően kettő. Az egyik, ha államférfi lenne, esélye lehetett volna kiemelni az országot, rendbe tenni a gazdaságot. Fejleszteni az oktatást, minél több tanult embert engedni a gazdaságba. Az Unió égisze alatt, abból a rengeteg pénzből amit kapunk, sok minden értelmes dolgot lehetett volna csinálni. Nem elherdálni, nem ellopni, nem kisíbolni off-shore számlákra.

A másik út, az az alapvetően unortodox politika, amit valójában művelnek. És sajnos így is erős lehet Magyarország, lemorzsolva a gyengéket, halálra ítélvén az elesetteket. Mikor minden alkalmat megragad egy kormány, hogy egy általa ideális szintre csökkentse a lakosság létszámát.
Mert erős lesz Magyarország, ha nem húzza vissza nehéz uszályként a mélyszegények tömege. Tehát le kell morzsolni a betegeket, a munkanélkülieket, a mély szegényeket, a rokkantakat....
Ezt bizony el lehet érni, gyilkos törvényekkel is, melyek minden további nélkül tömegekkel csökkentik a lakosság létszámát.
Persze, senki nem mondja ki, hiszen magyarázat annyi van, hogy Dunát lehetne rekeszteni vele.

Elsőnek mindjárt a rokkantak ellátás nélkül hagyása. A nemlétező munka frontjára visszaküldött, munkaképtelen rokkantak közül, sokan halnak meg idő előtt, pedig élhetnének. Végigdolgozták az életüket, fizették a járulékokat, s most az út széléről berúgják őket az árokba, mert nem szépen mutat az erős Magyarország imázsában a rokkant mély szegény...

De nézzük tovább. A többéves kórházi várólisták, a közegészségügyből kivont források, egyre több ember halálát okozzák, egyre többen válnak áldozatává ezen törvényeknek.

A nyugdíjjogosultság életkorának emelése, a nyugdíjak megadóztatása szintén tömegek életminőségének romlásához vezet. Az időskori betegségek, rengeteg drága gyógyszert igényelnek, melyeket pont az a réteg nem tud megfizetni, akik a legjobban rászorulnának. És idő előtt halnak, csak hogy ne legyenek koloncok a társadalom nyakán.

A munkanélküliek, kik egyre nagyobb tömeget képviselnek, gyakorlatilag semmiféle ellátást nem kapnak. Az a bizonyos 22.800.-Ft, az égvilágon semmire sem elég. Nem hogy munkát keresni, de még arra sem, hogy emberi módon táplálkozzon, hogy megőrizze erőnlétét. És ha azt nem sikerül, onnantól többet vissza sem tud a munka világába illeszkedni.

A közmunkások 47.000.-Ft-ja, szintén az a a kategória, amely ugyan arra elég, hogy zsíros kenyéren tengesse életét, de a normális, emberhez méltó élethez már édes kevés...
Gyógyszerre, kalóriadús, egészséges táplálkozásra végképp nem elég...

A trafik törvény is közvetlen halálhoz vezetett, mint ahogy az összes fentebb említett törvény.
Persze ez utóbbi csak hab a tortán, az arrogancia kormányának legújabb áldozata.

Évek óta írom, hogy ez a kormány, módszeresen gyilkolja a Magyar népet, olyan törvényeket hoz, melyek nem csak az életminőségét csökkentik a polgároknak, hanem közvetlen életveszélyt és halált hordoz magában. Gyilkos törvények, gyilkos indulatok munkálkodnak bennük, a pénzhajhászás mellett...
Miközben emberek tömege kerül a halál közelébe, ők dőzsölnek, ezer milliárdok tűnnek el az off-shore számla mélységeiben. Milliárdok a stadionokra, milliárdok a tanácsadóknak, a családi cégeknek, milliárdok nemzeti konzultációkra, várba költözésre, minden ami nem az ország érdekeit szolgálja, hanem csak egy szűk elitét, akik szépen lassan legyilkolnak minket a törvényeikkel a saját országunkban...

Régen nem arról szól már ez a történet, hogy jobb vagy baloldali kormány. Sőt már nem is egy szimpla diktatúráról vagy demokráciáról szól.

Ez a történet, a Fidesz ötödik éves kormányzása után, már az ország egy részének túléléséről, életben maradásáról szól. A puszta lét a tét. A megsemmisülésről szól ez a történet, hogy a nép egy része életét adja azért, hogy Orbán Viktor és kormánya úgy kerüljön be a történelembe, hogy erőssé tette Magyarországot...

Ha hagyjuk. Mert ha nem, akkor csak a történelem szemétdombján láthatnánk viszont Orbán Viktor kormányát...



Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Picike2015. április 26. 12:41:25Válasz
Tudod Feri, kereken ki lehet mondani azt, hogy ez a kormány gyilkosokból áll és megfontoltan, törvénybe öntve gyilkol!
Itt minden van, csak az emberi életnek nincsen értéke, kivéve a főtöpszliét, mert azt aztán őrzik, éjjel-nappal, sokan, sok pénzért! Hogy a jó édes qrva anyjukat!!!
Innét csak elmenekülni lehet, rosszabbak ezek, mint a náciék voltak, mert sokkal több ember életét oltják ki, vagy azzal a sok elvonással, amit írtál, vagy azzal, hogy egyszerűen nem jutnak hozzá olyan ellátásokhoz, amiért egy életen át megdolgoztak!
Csak egyet remélek: mégpedig azt, hogy sok-sok embernek lesz majd hamarosan elege ebből és kattan ezeken a rablókon a bilincs és visszaszedik tőlük a rablott vagyonokat!
És kívánom nekik azt a sorsot, amit a Csau kapott Romániában! De nagyon hamar!
Ludvig Jenő2015. április 27. 10:50:14Válasz
Mint mindig, ez is telibe talált! Gratulálok!
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum