A menekülőre vett figura


Létrehozva: 2012. július 30. 14:50:50 | Megtekintve: 3099x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2012. július 30. 16:59:49 [VtSoftware]


Szerző: Fery
Kicsit elrontották a mai napomat. Rosszul kezdődött, a második kávécskám mellé tálalt hírektől, kicsit falnak mentem. Nosza mindjárt neki is ugrottam a betűvetésnek, mert azért volt min felháborodni, lásd az előző bejegyzéseket. Bizony kicsinyt elgurult a gyógyszerem, hogy miért csak nekem és néhány ellenzéki társamnak gurulgat a gyógyszere rendszeresen...

Aztán nézelődtem a gépemen, elütvén az időt és összefutottam egy régebbi írásommal, és a hozzátartozó netes cikkel, ami jelentősen emelte hangulatomat, már-már az eufória határáig. Nézem a szemem előtt elfolyó, majd a szemüvegem után össze álló betűket, és nevetésre húzódik a pofázmányom...

Menekült a Fidesz Esztergomban

Na mielőtt elkezdtem újraolvasni, gyorsan ráfüstöltem magam egy cigire, hogy ne zavarjon meg közben semmi, mert ez a téma bizony megér egy misét.
Esztergom. Nem akármilyen városkája ez most a magyarságnak. Van nekik egy igen derekas leánykájuk, Tétényi Éva, aki előtt bizony csak és kizárólag levett kalappal szabadna mutatkozni...Amit Ő egyedül végigcsinált a Fideszes városvezetéssel szemben, az bizony nem gyenge. Sok kemény férfinak is becsületére válna az a harc, amit egyedül vívott meg.

Teljesen egyértelmű volt már jó ideje, hogy a Fideszes fiúk kicsinykét fordítva ülnek a lovon. Ott tettek keresztbe a polgármesternek ahol csak lehetett. És ezzel persze, ott is járatták le magukat az ország előtt, ahol csak lehetett. De Esztergom ébredezik. Ébredezik a Fideszbe révült álomból. Kezd rájönni, hogy ez csak egy elhessegetendő rémálom, semmi más, egy messzire űzhető téveszme. Ahogy olvasom a fenti cikket valahogy az az érzésem hogy ezek már olyannyira fordítva ülnek a lovon, hogy ennyire már egy lovat sem lehet elfordítani. De még mindig azt hiszik, hogy jól csinálják.

Vagyis hitték. Azt hiszem fiúk, a téveszméknek mától vége. Bizony marha kellemetlen tud lenni, mikor visszanyal a fagyi. Az ébredező Esztergomi nép, bizony nekidurrant egy kicsit a testületnek, és csak rendőri segedelemmel tudták elhagyni az ülést...

Bizony, ha valaki sokáig huzigálja az oroszlán farkát, az bizony visszaharap. Menekülőre vette a Fidesz a figurát. Persze példaképük volt rá, csak le kellett koppintani, vezérük vesszőfutását az Operánál. Körül kellene már nézni ellenzék és összefogni. Nem ez az első menekülése a Fidesznek és gyanítom nem is az utolsó. Egyre többen elégelik meg a kiskirálykodást.

Kedves Fideszes képviselők. Nem kéne magatokat az Úristennek hinni, az egy kicsit feljebb székel. Bár engem nem zavarna ha Ti is ott székelnétek, hiszen abban a magasságban, némi oxigén hiány, pont jót tenne a szervezeteteknek...

Na, meg az enyémnek is...

Szerencsére vezéretek bejelentése a félázsiai magyarságról és a diktatúra tervezett bevezetéséről azért kicsit jobban felkavarta a kedélyeket mint szerettétek volna. Nem is bánom. Hátha eléritek a baromságaitokkal, hogy egyszer úgy istenigazában összefog az ellenzék. Aztán ezért persze lehet hibáztatni a tollforgató terroristákat, mint Köteles Kövér László, Schmitt lemondatásakor, de ez hiábavaló fáradozás. Nagyon kezd elege lenni az embereknek, ez azért ha kicsit homályosan is, de látszik. Sorban elbuktatok két időközi választást, menekülni kellett Esztergomból...

Már csak el kellene kezdeni végig gondolni, hogy mit csináltatok rosszul.

Na, én megmentelek benneteket, eme roppant nehéz és felelősségteljes, sőt agyállományt is igénylő feladattól.
Hogy mit rontottatok el...???

MINDENT vazze, mindent amit csak lehetett és mindent, amit egyáltalán ember elronthatott.

Szóval lehet gondolkozni. Esztergom felébredt, és hiszem, hogy lesznek még ébredő városok, ébredő emberek. És továbbra is jól fognak telni napjaim, ha nem a második, hanem az első kávém mellé kapok ilyen híreket, hogy :

FUTNAK A FIDESZESEK....

Kulcsszavak: Esztergom, menekülés, FideszKép : Cívishír


Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

borbala2012. július 30. 15:09:58Válasz
Lebőgtek a Fidesz jelöltjei a ma tartott időközi választásokon. Szakáldon két független után csak harmadik helyre futott be a Fidesz polgármester jelöltje - 6,2 százalékos eredménnyel.
Balmazújvárosban egy önkormányzati képviselői helyet szintén egy független jelölt nyert, itt a fideszes jelölt csak 23 százalékot szerzett. Pedig 2010-ben még 72 (!) százalékkal nyerte a Fidesz a körzetet.

IGAZAD VAN... igenis van ébredezes... és reméljuk hogy, ezek a kis "hógolyó" nagyságú események fogják végülis a mindent elsöprő lavinát okozni. Bízzunk benne!!!
VtSoftware2012. július 30. 15:26:58Válasz
Reméljük egyre többet fogunk ilyet látni. Ez jó...
sternfan2012. július 30. 16:14:26Válasz
Nagyon jó a cikk, a fideszesek megfutamodása, lebőgése! : )
Fery2012. július 30. 16:15:24Válasz
Mielőtt bárki megkövez érte, tudom, hogy nem most volt. Egy régebbi írásomat fazoníroztam kicsit ki a gépről...
De számít, hogy mikor futottak....???

Szerintem az számít, hogy futottak, gyáván mint a nyulak, a rendőrség mögé bújva....
picike2012. augusztus 1. 19:59:11Válasz
A helyzet Tapolcán ugyanaz, mint Esztergomban! Mi most veszítettük el a kórházunkat miattuk! De nem adjuk fel!! És itt is egyre több fideszfan ébredezik! Remélem, elsöprés lesz a vége!
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum