Tényleg így gondolod? - Nem mi utálunk, kedves férfi barátom!


Létrehozva: 2012. április 21. 16:21:22 | Megtekintve: 4770x | Kategória: Kényes téma | Utolsó módosítás: 2012. április 21. 17:32:37 [VtSoftware]

Szerző: tannenwaldKöszönöm Fery barátomnak a helyet, amelyet a bejegyzésnek adott a saját blogjában. Majd valahogy meghálálom.

Előre is elnézést a gyengébb lelkületű olvasóktól, lesz néhány alkalom, hogy vulgárisan, de annál inkább érthetően igyekszem kifejezni magam, csak azért, hogy senki ne értsen félre semmit!

Az utóbbi időben több olyan pasi is bejelölt fuckbookon, akiket nem ismerek személyesen. Tagja vagyok pár csoportnak, amelyek az én nézeteimmel és lelkivilágommal is egybevágó témákkal foglalkozik, így előfordul, hogy az ott jelenlévők közül a szimpatikusabbakat én is visszajelölöm, ha ismerősnek felvesz. Az ismeretlenek között persze akadnak urak is szép számmal. Semmi gond, tök jó fej a csoportban, miért ne jelölném vissza? Aztán idővel előjön a kérdés náluk is ugyanúgy, mint a többieknél...

Sose tagadtam és rejtettem véka alá, hogy a heteroszexualitás tizenéve olyannyira távol áll tőlem, mint Kiszel Tündétől az intelligencia halovány fénysugara, így kevesen vannak, akiknek lövésük sincs a hovatartozásomról. Aki ilyen létezik, az meg valószínűleg nem is érdemes arra, hogy az orrára kössem... Sosem volt olyan helyzet, munkahely, társaság, ahol tagadtam volna, hogy leszbikus vagyok.

Az az igazság, hogy most sok velem hasonló beállítottságú nő helyett is írok, és gondolom páran meg fognak erősíteni benne, hogy akár ismeretlen számunkra az illető úriember, akár sem, minden pasi fejében ott motoszkál a kérdés, ha kiderül rólunk az igazság, hogy a leszbikus nők attól élik ezt az életformát amit, mert utálják a pasikat???!!!

... és igazából most értünk el a lényegi kérdéshez! Merthogy kezd egy kicsit úgy tűnni nekem, hogy Ti férfiak - és talán jó néhány tájékozatlan nő is - annyira nem vagytok ezzel tisztában (tisztelet a kivételnek), hogy az már fáj! Számos értelmes, intelligens sráccal találkozom nap mint nap, és szinte kivétel nélkül felteszik nekem ezt, a számomra középkorinak és felfoghatatlannak tűnő kérdést: "Utálod akkor Te is a pasikat, mi?". Aztán kérés nélkül jön is a válasz rögtön: "Tuti nem voltál még jól megb@szva, azért vagy leszbikus, így nem is tudod, hogy mit hagysz ki!"

Na, akkor itt és most tisztázzunk valamit fiúk! Nagyon sokan, nagyon sokszor meg voltunk elég rendesen b@szva. Vannak, akik nem, ez is tény. Vannak, akik csak azért lettek leszbikusok, mert nem egyszer meg is erőszakolták őket, vagy olyan családból származnak, hogy többet nem akarnak pasival kapcsolatot. Aztán vannak, akik a genetikának köszönhetően eleve így születtek, vannak akik sosem érezték jól magukat egy férfi mellett, mert valahogy mindig hiányzott valami plusz, hiába voltatok figyelmesek, odaadóak vagy bátrak velünk és értünk. Sokszor, sokat és sokan csókolóztunk veletek, jártunk moziba, kaptuk tőletek szép számmal a vörös rózsát (persze volt, hogy szárral felfelé), amit utólag is nagyon köszönünk nektek! DE! Attól, hogy leszbikusok vagyunk, nem utálunk Benneteket.

Egyszerűen csak nem megy veletek sem a szex, sem a lelkizős beszélgetés, sem a moziba járás, sem semmi más, ami egy kapcsolathoz szükséges számunkra. Csak arról van szó, hogy egy nő nekünk másabb, mélyebb érzésű, érzékibb és jobb társ nálatok. De ez részünkről nem az utálatunk jele! Ezt értsétek meg végre!

Sokan vagyunk körülvéve férfiakkal, a legkülönbözőbbekkel, és láss csodát, szeretjük őket! Sőt! Nagyon jó barátaink vagytok! Szeretjük kikérni a véleményeteket, örülünk, ha megosztjátok velünk a tapasztalataitokat, érzéseiteket és megesik, hogy együtt nézzük az utcán a csajokat és jól megvitatjuk, hogy kinek mi az, ami bejön..... Meghallgatunk Titeket, sokatokra nagyon is felnézünk, még akkor is, ha nem mondjuk kis sosem. És az esetek többségében el is várjuk, hogy sok mindenhez hozzászóljatok, pontosítsátok és alakítsátok a gondolatainkat!

Még egyszer mondom! Mi nem utálunk Titeket! Illetve... Nem mi utálunk Titeket! És tudjátok kik azok, akik igen? Azok a nők, akik tizenévek óta olyan társaitok mellett élnek, aki ha hazamegy, akkor sz@rik, b@szik rá, hogy a felesége még a 8 óra meló mellett otthon rendben tartja a háztartást, a gyerekeket, süt-főz, mos, takarít és elvárja, hogy ki legyen szolgálva, és otthon minden rendben legyen. A megvert, megalázott és a saját sorsán változtatni nem tudó, nem akaró, vagy ahhoz bátortalan nő az, aki utál Benneteket, és nem a leszbikusok!

Nekünk nincs szükségünk arra, hogy azzal bizonyítsátok be magatoknak a rátermettségeteket, melyet kizárólag a Ti a büszkeségetek diktál, hogy a különböző méreteitekkel és tudásotokkal, eddigi tapasztalataitokkal gyertek elő, ha felmerül a téma, hogy mi miért nem bukunk rátok. Mi ezzel tisztában vagyunk, hogy sok nő él-hal értetek és nagyon jó emberek vagytok emellett. De minket nem érdekel, hogy milyen kemény csávó módjára tudnátok a farkatokat is igénybe véve feledtetni velünk, hogy nők is élnek ezen a Földön! Mi ettől nem fogunk megváltozni... Ne tegyétek azt magatokkal, hogy a puszta testiség és ösztönösség mélyére süllyedtek teljesen feleslegesen! Ezt mi nem várjuk el és nem tekintünk rátok kerekebb szemekkel, mert Ti ezt bevállalnátok! Vannak nők, akik tisztelnek, szeretnek Benneteket és értékelik a fizikális előnyeiteket is! Nekik akarjatok bizonyítani!

Nekünk pedig legyetek továbbra is a barátaink! Mi csak ezt szeretnénk!



Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Fery2012. április 21. 17:20:23Válasz
Nagyon szívesen....
" olyannyira távol áll tőlem, mint Kiszel Tündétől az intelligencia halovány fénysugara "
Na ezen a dumán megdőltem, röhögök két perce......:-)))
Petya2012. április 22. 19:46:18Válasz
Ilyen gyönyörű megfogalmazás halmazt még nem olvastam. Örülök, hogy valaki (bennfentes) konkrétan így megfogalmazva ezt karakterekbe öntötte! Csak gratulálni tudok! :)
marika.ani@gmail.com2014. szeptember 25. 12:13:34Válasz
Gondolom, van leszbikus ismerősöd, akivel beszélgettél erről. Lehet, most ezzel melléfogtam, akkor elnézést kérek. Akkor az azért van, mert hihetetlenül jól összefoglaltad, ami nekünk hetero-nőknek hiányzik a férfiakban. Vagy ennyire jól ismered...magatokat? Tulképpen férfiúi önkritikának is beillik. =D
Fery2014. szeptember 25. 17:20:52Válasz
Téves. Nem én írtam.

A jobb felső sarokba írva megtalálod a cikk szerzőjét.

Van kb. 40 bejegyzés az oldalon, amit mások írtak.

Ezt Speciel : Tannenwald.
marika.ani@gmail.com2014. szeptember 25. 17:36:36Válasz
Köszönöm, erre most itt nem figyeltem. Amikor a főcímeket néztem, láttam, hogy más szerzők is vannak, ahogy általában másoknál is. Az alkohol...c írásnál nem lehetett kommentelni, de nincs jelentősége annyira.
Fery2014. szeptember 25. 19:25:49Válasz
Mert ott a szerző nem engedélyezte....
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum