Embernek maradni


Létrehozva: 2016. augusztus 24. 19:43:09 | Megtekintve: 1440x | Kategória: Politika

Szerző: Siposné ÁgiNa fussunk neki még egyszer és utoljára!
Bár tavaly már leírtam a véleményem, úgy tűnik zavar támadt az éterben! :-(
NEM VAGYOK MIGRÁNS PÁRTI !!
De azért engedtessék meg nekem, hogy ember maradjak ebben az embertelen hazug világban!

Gyűlölöm a kirekesztést, a kettős mércét, a hazugságot, a csalást, a kétszínűséget, a jogtalanságot!
Nem támogattam soha a bevándorlást, mert a válság óta mi magunk sem élünk fényesen!
Viszont emberi, "keresztényi" kötelességünknek érzem a mai napig is a háború borzalmai elől menekültek segítését, befogadását!
Undorítónak tartom a kormány propagandáját, ahol szándékosan összemosnak mindent, hogy az embereket megtévesszék, félrevezessék!
Szánalmasnak találom, hogy felnőtt értelmes emberek gondolkodás nélkül elhiszik és magukénak vallják az alpári, emberi mivoltából kivetkőzött publicisták mérgező hőzöngéseit! Nem tudom megérteni, felfogni, hogy meglett emberek, akik már sok mindent át- és megéltek, nem tanultak a tapasztalatokból, a történelemből, újra és újra elkövetik ugyanazokat a hibákat, aztán vérig sértve hibáztatnak másokat, mikor tehettek volna a katasztrófa bekövetkezte ellen!
Nem és nem tudok általánosítani!!!!
Nem tudok például cigányozni, holott a szolgálati időm során valóban leginkább velük találkoztam! Nem tudok cigányozni, mert dolgoztam, s ma is dolgozom cigány származású emberekkel, akik tisztességgel, becsülettel élik az életüket, ugyanakkor számtalan bestiális nem cigány származású "ember" van köztünk, akik százszorosan megérdemelnék a kirekesztést!
Nem cigányozok, zsidózok, migránsozok.....
Az embereket nézem, a cselekedeteik alapján!
A mai Magyarország már a gyűlöleté és a sötétségé!
A frusztrált társadalom nagy része elfogadja, mi több támogatja a gyűlöletkeltést, csakhogy legyen végre valaki, akit a saját szomorú, sokszor kilátástalan helyzete miatt falkában lerohanhat!
Ez a gyávák világa!
Mert mennyivel nehezebb a frusztráltságunk oka ellen harcolni, mint belerúgni még egyet a földön fekvőbe!!!!
Mennyivel nehezebb felvenni a kesztyűt azok ellen, akik ellopták a gyermekeink, unokáink jövőjét!
Akik tönkretéve az oktatást, az egészségügyet, a nyugdíjrendszert, a szociális hálót, a jogrendszert elénk dobják a koncot, hogy itt vannak ezek a "migránsok" ezek ellen forduljatok, ne ellenünk, akik végtelen kapzsiságunkban minden felhasználható forintot megkaparintunk, saját céljainkra fordítunk!
Vagy a tágabb okokat nézve, miért nem az Unió bürokratikus béklyóba kötött tehetetlenségét hibáztatjuk? A krízis kezdetén meg kellett volna szervezni a menekültek regisztrálását még Görög és Törökországban, és a bevándorlók visszatoloncolását!
Vagy a NATO-t, aminek mi is tagjai vagyunk! Miért nem lép fel az ISIS ellen, ami a menekült áradat oka?!
A menekültek nem azonnal indultak neki a világnak a háború sújtotta övezetből, évekig maradtak a közelben, hogy visszatérhessenek a hazájukba, ha mód van rá! De nem lett vége a vérengzésnek, ezért indultak el!
Hiszi bárki is, hogy a kék plakátokkal, és a több milliárd forintba kerülő népszavazással megszűnnek az alapvető gondok?!
Ez a legfontosabb, ami népszavazásra érdemes??!
Az Alkotmányunk eltörlése nem volt ilyen fontos? Pedig életünk és társadalmunk legfontosabb, legmeghatározóbb részét tüntették el!
A jogrendszer alapját!!!!
Valóban a pár ezer regisztrált menekültről kell szavaznunk??!!
Mert a kék plakát áradat is a megtévesztés, kirekesztés és hazugságok tengere! Ha vennék a fáradságot és utána néznének az emberek, nincs meghatározott kvóta, nem fogadták el azt a rendeletet az Unióban! Minden ország saját belátása szerint fogad be regisztrált menekültet és nem migránst! Hogy a támogatást azok kapják akik befogadók voltak, hát sorry! Bizony ezt a békát le kell nyelni, kevesebb ellopandó EU. támogatás érkezik! Egy -két éven belül pedig semmi, mert az eddig küldött pénzeket nem a felzárkóztatásra költötték! De ugye ez sem baj?! Mert mindenért majd a cigány, a zsidó, a migráns lesz a hibás!
"Gyáva népnek nincs hazája!"
Ha nem tudsz, nem akarsz a saját és gyermekeid jövőjéért tenni, TE vagy a hibás, nem mindig a mások!
Én ember maradok ebben a hazug világban, tetszik vagy sem!
Bárki nyugodtan töröljön az ismerősei közül,akit sért, vagy bánt a véleményem! Mert ez vagyok ÉN!
Keresztény magyar ember, aki bár nem gyakorolja a vallását, elfogadja más emberekét! Keresztény magyar ember, aki a felszentelt legfelsőbb papi méltóságot a pápa őszentségét végtelenül tiszteli és nem mocskolja! Keresztény magyar ember, aki a törvény és az állampolgárok védelmére esküdött fel s a mai napig eskümhöz hű vagyok és leszek!
Keresztény magyar ember, akit megaláztak, akitől a megszerzett jogait elvették, akit gyalázhatnak! Még....
Mégsem mindenki mást okolok, csak konkrétan azokat, akik mindezt okozták!
A mai világ legnagyobb kihívása: " Embernek maradni minden körülmények között ! "



Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Vegh Katalin2016. augusztus 24. 20:29:15Válasz
Vègtelenül örülök,hogy ismeröskènt Tisztelhetlek Fery!
Fery2016. augusztus 24. 21:19:17Válasz
Én is örülök Katalin. De ezt a cikket nem én írtam, bár minden szavával egyetértek. Ennek a cikknek a szerzője, Siposné Ági.

Akit én is nagy örömmel tisztelek barátomként.

Fery
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum