Aberrált törvényalkotás


Létrehozva: 2013. augusztus 23. 09:28:02 | Megtekintve: 2539x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2013. augusztus 23. 15:42:41 [Fery]


Szerző: Fery
Reggel...
Nézem a felkelő napot, iszogatom a kávécskámat. Lassan jövök visszafelé az álomvilágból, kerget a fekete nedű az ébrenlét felé. Kattan a kapcsoló, majd halk zúgással elindul a gépem. A reggeli kávécska mellé, híreket nézegetek, mint egykoron jó apán, az újságját forgatta. Modernebb világ, modernebb verzió, kevésbé modern hírek. Végigfutok pártunk és kormányunk legújabb baromságain, mikor felakadnak a szemeim. Nézem a cikket, elolvasom még egyszer, aztán harmadik nekifutásra már elkezdtem felfogni. Nem tudom ellenőrizni a hír valóságtartalmát, nem vagyok jogász. Remélem ők megteszik. De, ha ez igaz, akkor ezen kormány legmegdöbbentőbb, és legocsmányabb törvényalkotásával állunk szemben...Ha igaz.

Az új Btk. engedélyezi a szexuális fertőt... / Írja a Fővárosi - Online Hírhatár /

" Az új büntetőjogi szabályozás azt állítja: a 12 alatti gyermek igenis védekezésre képes az őt ért szexuális cselekmények, abúzusok esetén. "

Ki volt az az idióta, aki ezt a szent mondatot megálmodta...???

Jelenleg vagyok 120 kiló. Ha bármely 12 éves gyereket megfélemlítenék, esélye nem lenne a védekezésre, pláne, ha mondjuk tudásom nem áll meg a nyers erőszaknál, hanem némi pszhiátriai tudás is szorult a fejembe. Olyan helyzetbe hozhatnám, hogy bármire rávehetem, bármire rákényszeríthetem. Az esélytelenek teljes nyugalmával indulhat a mérkőzésen, eleve vesztesként lép a szobába. Pláne, ha családtag az illető, hiszen a családtag még védtelenebb, a zárt környezet miatt. Az otthon titkai általában a falakon belül maradnak. Nem engedi ki a félelem.
És sajnálatos módon, vannak ilyen emberek, bőséggel. Eddig, ha napvilágra került a dolog, akkor a rendőrség tette a dolgát, elkapta a delikvenst, a bíró meg elküldte egy olyan helyre, ahol elmélkedhet azon amit tett. Igaz általában a többi rab, kibelezi az ilyet, ha teheti. Nem is potyogtattunk értük könnyeket. Eddig.

Mert ezután, - ami még meglepőbb - csak a 18 évnél idősebb elkövető számít pedofilnak, pláne családon belül. Tehát mint a cikk is írja, egy 17 éves fiú, azt csinál a húgával amit akar...
Egy ministránsgyerek, szintén azt csinálhat amit akar, hiszen már a fajtalankodás fogalmát is kihúzták az új BTK-ból. Sőt, mivel védekezésre képesnek ítélték a gyereket, még lazán el fogják marasztalni egy bírósági tárgyaláson, hogy a nem védekező, ráutaló magatartása tette lehetővé azt, hogy vele szemben elkövették a cselekményt. Agyrém...

" A testvérek közösülése az Új Btk. szerint mindössze vétségnek minősül, amelyet kizárólag abban az esetben büntetnek, ha a nagyobb testvér elmúlt 18 éves. Tehát: ha egy 17 éves fiúgyermek szexuálisan közösül 10 éves húgával, még csak ejnye-bejnyét sem fog kapni..."

A fenti idézet, talán a legmegdöbbentőbb az egész erkölcstelen, idióta jogalkotásban. A testvérek közötti viszony, azonkívül, hogy ocsmány és undorító, defektes gyermekeket eredményez, ami végső soron az emberi faj genetikai állományának romlásához vezet, ezen gének továbbörökítése esetén. Egy olyan jogalkotó, aki nem lát tovább a saját farkánál, ilyesféle törvényeket képes alkotni.
Legnagyobb sajnálatomra, - mivel logikai úton semmiféle más következtetésre nem juthatok - Csak arra tudok gondolni, és egyet tudok érteni a cikk felvetésével, miszerint :

" A jogalkotó tehát engedélyezte a fertőt. Ennek több, valószínűsíthető oka lehet. Az egyik az, hogy csakúgy, mint a családon belüli erőszak esetében: olyan emberek döntöttek a kérdésben, akik maguk is elkövetők voltak. Elképzelhető, hogy a gyermekekkel szembeni szexuális abúzusok esetében is így van. A másik: napjainkban egyre gyakrabban hallunk arról: papok kisfiúkat rendszeresen molesztálnak és zaklatnak. Ez eddig bűncselekmény volt. Most már nem lesz az...
A fideszes asszonyverők és az álkeresztény kétharmadbeli jogalkotó elintézte. Magyarország jobban teljesít." Írja a cikk.

Ilyen törvény, egy társadalomban, egy épeszű, normális társadalomban, soha nem lát napvilágot. Nálunk is csak és kizárólag akkor születhet, ha a jog alkotói, megszavazói, aktív részesei az ilyen cselekményeknek, és a retorziótól való félelmükben adnak saját maguknak, törvényi feloldozást. Mást nem tudok elképzelni, mert egy tisztességes társadalom kiveti magából az ilyen elkövetőket, kivágja magából mint a sebész a rákos daganatot...
De itt úgy nézem nem ez történik. Nevelik, dédelgetik a rákfenét, engedélyezve gyermekek megrontását, tönkretéve egy ifjú életet, saját szórakozásuk oltárán...

Eddig is tisztában voltam azzal, hogy sorban születtek, az idióta törvények. De most már végképp kénytelen vagyok elismerni, hogy szörnyetegek alkotják a törvényeket, rátéve kezüket gyerekeink ártatlanságára. Már kora gyerekkorban megismertetni velük a törvényesített félelmet, a velük szemben elkövethető aberrációkat, törvényes felhatalmazással.

Az, hogy meg vagyok döbbenve, nem fejezi ki érzéseimet. De egy biztos. Egyre tisztábban látom, hogy a törvény nem fogja megvédeni a családunkat, a gyerekeinket. De én biztosan a saját kezembe veszem a törvényt, ha egy ilyet elkapok a családom környékén, és az is biztos, hogy saját kezűleg fogom a farkánál fogva felhúzni a mestergerendára, fütyülve az önbíráskodás következményeire. És biztos vagyok benne, hogy az apák igen nagy többsége fog így cselekedni. Ezzel elérte azt a jogalkotás, hogy az ilyen elkövetők, ezután nem a börtönbe fognak kerülni, hanem az apák bosszúszomjának lesznek szenvedő alanyai. Ki fogják belezni őket.

Nem fogok könnyeket hullajtani, egyikért sem...

Kulcsszavak: Pedofilia, aberrációk


Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Picike2013. augusztus 24. 17:51:22Válasz
Én is döbbent vagyok! Hirtelen annyi minden tolult az agyamba, hogy alig tudom követni magam!
Milyen elfajzott mocskok ülnek a parlamentben????
Milyen jogon állapíták meg azt, hogy egy 18 év alatti aberrált barom, mit tehet meg mondjuk a testvérével, de akár mással???
Kik azok az elmebajosok, aki keresztényi szellemben ezeket jóváhagyják????
Vagy mindegyik már megcsinálta a maga kis buliját és most már a gyerekekkel mindent meg lehet tenni, reverendában, vagy anélkül????
Milyen nemzedék fog felnőni ezek miatt???
Rohadt qrva ellenzék, most miért tartja a pofáját???
Nincs semmi hozzáfűzni valója???
Hát én is azt tenném Fery, mit te: a farkuknál fogva aggatnám ki őket miden város határában egy-egy fára!!!
Hogy rohadnának meg!
marika.ani@gmail.com2014. október 13. 23:19:30Válasz
Ez hihetetlen tűnik, pedig nem az. Szerintem van, amit kivettek a Bibliából, és törvénnyé tették. Ott találhatók ilyen aberrált mondatok is, hogy "Engedelmeskedj apádnak..." Nem folytatom milyen téren is. Keresztényi szellemben! Besegített Tömjén? Borzalmas!
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum