A Magyarok nyilai


Létrehozva: 2012. november 23. 17:24:14 | Megtekintve: 2237x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2012. november 23. 19:01:46 [Fery]


Szerző: Fery
Elmélkedtem mostanában a Face bejegyzések tömegén, és megrettentem magam is, formálódó véleményemtől. Sokáig humorosan próbáltam felfogni kormányunk balfogásainak tömkelegét, de egyre szkeptikusabb vagyok...
És nem is a kormány idióta és nemzetvesztő lépései miatt. Hiszen azok, olyanok amilyenek kitalálói, az ország felemelkedésében játszott szerepük egyenlő a nullával...

Mindent tönkretettel ebben az országban amit csak lehetett, és ráadásul anyagi haszonszerzés céljából.

- Tönkretették majd lenyúlták a működő magánnyugdíjrendszerben befizetett megtakarításokat úgy, hogy megzsarolták az országot. Ez már önmagában kimeríti a BTK-t.

- Menekülnek a cégek, a befektetők, milliárdokat visznek ki az országból, tömegeket bocsájtanak el.
- Történelmi magasságokban a munkanélküliek és a mély szegények száma.
- Tömegével lakoltatják ki az embereket.
- Éhbérért, rabszolga munkásként dolgoztatott közmunkások tömege megy a mély szegénység, a kisemmizettség felé.
- Munkanélküliek százezrei tengődnek havi huszonezer forintból.
- A választási regisztráció, emberek választójogtól való megfosztása, stb.....
Sorolhatnám. Tönkrement az ország, az emberek elfelejtettek mosolyogni. Csak a görcsös ragaszkodás a megélhetés utolsó morzsájához és a félelem az esetleges retorziótól, ha valaki a hangját hallatja elégedettlensége okán...

És közben a politikusok mosolyognak, NAPI ötvenezer forint körüli átlagkeresettel, egy halom juttatással és kedvezménnyel. Mosolyogva néznek végig, éhező gyerekeken, tengődő, küzdő tömegeken.

Szóval valami döbbenet ami ebben a két és fél évben ebben az országban történt. A világ már csak legyint ha a valahol a magyar szóba kerül. A befektetőknél, talán csak az elmaradott afrikai törzseket tudjuk megelőzni, azokat is éppen hogy...

A Fidesz kormány uralma alá hajtotta a médiát, az újságokat, és lassan az internetet is. Egész egyszerűen azt csinálnak amit akarnak. Mikor két farkas és egy bárány dönt arról, hogy mi legyen a vacsora...

Egyre kevésbé döbbenek meg rajta. Nem is nagyon várok mást tőlük, ilyen a mentalitásuk, a habitusuk. A magyar nép tette őket oda ahol vannak, és ahogy elnézem, pár tízezer ember kivételével, a többinek úgy jó ahogy van. Feltételt szabnak kisemmizett, tönkretett emberek, hogy saját magukért - SAJÁT MAGUKÉRT - kimenjenek tüntetni.

Ahogy én látom a Magyar genetikailag nem képes összefogni...Mit kell még tönkretenni ebben az országban, meddig kell még sanyargatni és halálba küldeni a nincsteleneket, hogy észhez térjen a magyar....??? Mert a Fidesz tönkretette az egész országot.

És a padlóra küldött emberek tömegei, ahelyett, hogy szétnéznének maguk körül, még mindig Gyurcsányt utálják az öszödi beszédért, még mindig Bajnait utálják a hajdú-Bét tönkremeneteléért. Viktor meg szétröhögi az agyát, és pontosan tudja, hogy már annyira megosztotta ezt a népet, hogy senki sem fogja tudni megverni. Mert összefogás az nincs. A magyar képtelen rá...

Őszintén megmondom, nagyon sok politikust megutáltam a módszerváltás óta. Nagyon sokat, többek közt Gyurcsányt is. De Gyurcsány, attól függetlenül, hogy elkövetett néhány hülyeséget, nem diktátor. Egyenes adásban néztük a Gyurcsány ellenes tüntetéseket. Nem védeni akarom, de el kellett gondolkoznom azon, hogy a kormányzásban elkövetett hibák, vagy egy nép padlóra tétele a bűn-e. Mert függetlenül attól, hogy szeretek-e valakit vagy sem, egy közös cél van. Viktor leváltása.
Mivel a magyar parlamentáris rendszerbe csak és kizárólag pártok juthatnak be, ráadásul átütő erejű győzelemre lenne szükség a Fidesz megveréséhez, valakivel össze kell fogni. Megértem persze azokat, akik más utat keresnek, bár véleményem szerint nincs más út. Vagy a demokratikus pártok vagy Viktor marad.

De ez a nép nem tud összefogni. Utálja a szomszédot, mert neki két csirkével több szaladgál az udvaron, utálja a pártokat mert tönkretették az országot, utálják Bajnait, mert nem volt képes megmenteni a Hajdú-Bét-et, utálják Gyurcsányt mert bevallotta Őszödön, hogy hazudtak és elqrták.

Utál és gyűlöl mindenkit, de ez a gyűlölet oda fog vezetni, hogy megnyerjük Viktort magunknak az elkövetkező évtizedekre. A magyar ajándékba várja az életet, a szabadságot. Ajándékba várja a jólétet, a kánaánt.

De ez bukta. Ajándékba szabadságot, nép még nem kapott....Nem is fog soha. Vagy kivívja vagy belegebed. És ahogy elnézem a sokkal könnyebb és kényelmesebb belegebedni, mint tenni valamit azért, hogy ne rabszolgák és huszadrendű állampolgárok legyünk a saját hazánkban.

Ezt a kormányt csak és kizárólag a hatalom és az összeharácsolható vagyon érdekli. SEMMI MÁS. Hatalmon maradni minden áron, nem számítanak az eltaposott tömegek, a kisemmizett és padlóra küldött emberek. Semmi nem számít. Csak a hatalom dicsősége, bármi áron.
És ahogy elnézem, a magyar népnek ez tökéletesen megfelel. Nem érdekli a demokrácia, nem érdekli a szabadság. Majd csak lesz valahogy....

Pató Pál úr örökségének szelleme járja be az országot, eltemetve a nagy elődök hamvait. A magyarok nyilai, már csak a mondákban, regékben léteznek, s Eger várának védői is, csak a regény lapjain formálódnak igazi magyarnak.

És számunkra ez, az út vége. Hacsak.....

Kulcsszavak: Összefogás, Bajnai, NépKép: kecskefészek.net


Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Picike2012. november 23. 20:35:48Válasz
Hacsak...... Hát ébresztő magyarok! Már akik nem halláskárosultak erre a hangra, hogy 2014. Együtt!!! És addig, amíg a fél országot bele nem döglesztik az adóterheikkel, a megszűnő munkahelyekkel, a kilátástalansággal és azzal, hogy már eü ellátást sem fogsz kapni, mert nem tudod megfizetni!!!! Ezek kellenek nektek, magyarok??? A gyilkosok, akik miatt egyre több ember adja fel és önkezével vet véget az életének!!! Ez az őrült, aki most az ország élén van, ez kell???? Bebetonozva még 20 évre???? Menjen el innét az, aki még bír mozdulni??? Hagyja itt ezeknek a férgeknek azt, amiért keservesen megküzdött??? Hát ezért ébresztő!!! Összefogni és odavágni az asztalra, ha az nem elég, akkor a képükbe! Ököllel, baltával, kötéllel, amit nekünk ajánlott az a szépfiú az országgyűlés elnöke!!! Remélem meghallottátok!!!
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum