Győzni vagy nem győzni


Létrehozva: 2016. október 3. 11:45:12 | Megtekintve: 1336x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2016. október 3. 12:56:41 []


Szerző: Fery
He-he, megérkezett a népf@szolás végeredménye.
Hegyek vajúdásának nyafogó szülötte. Egy totál érvénytelen referendum. De a kormány már hatalmas győzelemről álmodik, már törvényt hoznának, alaptörvénybe nyúlkálnának. Mert a nép ezt akarta.

Egy tízmilliós ország 3 milliós többségének akarata.

Ha ezzel a matekkal küldeném az ivadékomat iskolába, akkora kapával a hátán jönne haza a suliból, hogy spirálba hajtaná a gerincét.
Igaz, neki legalább van.

Túl vagyunk egy olyan népf@szolásan, amely minden tekintetben érvénytelen, kivéve politikailag. Mondjuk kíváncsi lennék, ha egy rendőrrel kellene megvitatnom, hogy igaz ugyan, hogy lejárt a jogosítványom, de azért még politikailag érvényes.
Vicces fiúk ezek ott a kúrmányban.
Valahol ez pont olyan mint az alap tákolmány. Totál jogtalanul írták meg egy tetves tableten, a kutya nem adott rá felhatalmazást, köze nincs egy Alkotmányhoz, embertelen és ocsmány, de politikailag azért ők érvényesnek tekintik. Akárcsak magukat, néhány elcsalt választással, saját magukra formált választási rendszerrel.
Persze azért a törvényalkotásuk ebben a pillanatban nyert értelmet, mert egyszer csak a jött a lekvár és úgy felhajította a nagymuttert a polcra, csak úgy suhogott utána a levegő.

Mert törvényt hoztak Viktorék, hogy nehogy már az megtörténhessen, hogy egy népszavazáson nyerjen az ellenzék, és gyorsan a hegytetőre tették a küszöböt. Magasugrással lehet csak elérni, de a mi 150 centis felcsúti mini szterelnökünk, nem is akart magas ugrani akkortájt.
Most viszont nekidurálta magát, hogy a saját maga által belőtt lécet megugorja.

A törvény egy népszavazás érvényességéről úgy szól, a szavazásra jogosult állampolgárok 50 %-a plusz 1 fő. És érvényes, végrehajtható és kötelező érvényű.

Csaxólok a végeredmény ismeretében hogy a nagyjából 40 % az nem a fele, sőt még a plusz 1 fő is hibádzik. És a nagymama ott virít a polcon a spájzban, valahol ott az oroszok mellett, a lekvár meg győzelemről álmodozik. Nekem ez valami olyasminek tűnik, hogy a kormány szerint mindenki hülye, csak ő helikopter.
Mint az óvódában. Pár éves kölköket láttam vérző orral ordítani, hogy ő nyert.

Ezzel a kormánnyal vitázni, persze pont olyan mint egy verébbel sakkozni. Körbeugrálja a táblát, felborogatja a bábukat, telesz@rja a mezőket és vidáman csicsergi hogy ő nyert. Még egy népf@szoláson is.

Kíváncsi lennék, hogy mi jön ezután. Ha már győzelemmel virítanak ország-világ felé, akkor nem valószínű, hogy nem ezen az úton haladnak tovább.
Ha lenne egy korrekt ellenzék, akkor most tudnák igazán göröngyössé és járhatatlanná tenni ezt az utat, mert ez most alapozás nélkül lett építve, mint egy tetves földút. És legalább olyan instabil is.
Mert egy ekkora buktát győzelemnek kikiálltani, azért több mint kétséges.

Ráadásul pofátlan is. méghozzá nagyon. Mert az igazság az, ez a kormány hozta azt a törvényt miszerint minden népszavazás, csak akkor érvényes, ha a választópolgárok több mint fele részt vesz rajta.
Ez amolyan versenykiírás, mikor azt mondják, hogy nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel. Nos részvétel nem volt, erősen alulmúlta a kormány várakozásait...
Így viszont győzelem sincs, persze az álmokat beteljesítendő, politikai győzelemként elkönyvelve látszólag működik.
De azért hozzátenném azt az apróságot, hogy nem mindenki hülye. Legalábbis nem teljesen.

Győzelemről álmodván ide vagy oda, a nem saját kézben levő sajtó és média orgánumok, bloggerek, - akik bár tollforgató terroristák Kövér szerint, - már erősen pedzegetik, hogy ez legalább akkora bukta volt mint felcsúti focicsapat szereplése. Nem megy ez Felcsútnak.

Magával rántotta a fociimádó elnököt a porbafingott focicsapata és most nagy győzelemről álmodik, míg magához nem tér.
Persze sosem fog. Mindig a győzelem lebeg a szeme előtt, sosem fogja elhinni, hogy akkora bukták is vannak, mint ez a népf@szolás.
Hiába ölte bele vagy két stadion árát, hiába kergette a aktivistákat égen-földön, telefonon meg még ezernyi módon. Szerintem még Pokemont is kergettek.
Papoltak a papok, a polgármesterek, a kifutófiúk, meg még az ég tudja kik, hogy szavazz nemmel. Ezernyi, tízezernyi plakát hirdette a gyűlöletet, de úgy néz ki, mégiscsak emberek a magyarok, miniszterelnökükkel ellentétben.
Nem vették meg a gyűlöletet, távolmaradással szavaztak.

És végtelen örömmel tölt el, hogy a magyarok kétharmada, távolmaradásával leszavazta, hogy Magyarország a gyűlölet országa legyen.
Nem azért, mert be kellene ellenőrizetlenül engedi menekültek tömegét, mert ez a népf@szolás nem is arról szólt. Csak arról szólt hogy a menekültek Orbán, a kormány és a parlament jóváhagyásával jöjjenek, vagy anélkül.
Mert a letelepedési kötvény óriási üzlet. És a magyar kormány és a parlament jóváhagyja, mert hatalmas pénz folyik be belőle.

Erről szólt ez a szavazás, nem pedig a migráns bevándorlásról. Köze nem volt hozzá.

Jelenleg, az ország is győzelemnek könyveli el, mert érvénytelen lett, Orbán Viktor is győzelemnek könyveli el, mert a nem szavazatok aránya jóval nagyobb volt.

Csak azt ne felejtsük, hogy egy törvények szerint, az általuk meghozott törvények szerint is egy érvénytelen referendumban totál mindegy a szavazatok aránya, mert az egész úgy érvénytelen ahogy van....

És ez a lényeg...



Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

picike2016. október 3. 12:00:07Válasz
Hát tudod Feri, ez úgy pofánverés volt, ahogy megkapta a töpszli! Ismerek olyan vérfideszest, akinél az utóbbi időkben úgy betelt a pohár a sok rablás, hazudozás után, hogy jobban szidja őket, mint én!
Győzelem??? Kinek?? Nekik aztán nem, bárhogy is akarja ezt az a fióknapóleon, akinek semmi más nem fontos, mint a rablás, ennek az országnak teljes kisemmizése mindenből, na meg a sok unokatestvér zsebének a megtömése! Nagyon remélem, hogy működnek a hírszerző szolgálatok tőlünk nyugatra rendesen és a pénzcsapok is zárulnak! Bár annak eddig sem sok hasznát láttuk, csak a stadion, meg csak a bicikliutak, amik nagy része sehová nem vezet, vagy már fölverte a gaz is!
Szóval, örülök annak, hogy én sem mentem, meg a családom sem szavazni, egy kicsivel hozzájárulva ezzel a pofánveréshez!
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum