Csippelve, mint a kutyák


Létrehozva: 2012. július 30. 11:09:22 | Megtekintve: 5018x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2012. július 30. 17:16:03 [VtSoftware]


Szerző: Fery
Előző blogbejegyzésem tintája még meg sem száradt a monitoron, mikor a neten nézelődve összefutottam egy cikkel. Egy cikkel, mely az előzőhöz félelmetesen csatlakozik...

Nyomkövető az igazolványokban

Na, elsőre azért nem kaptam levegőt. Annak fényében, amit a miniszterelnök mondott, egy más típusú politikai rendszer bevezetéséről, egész más színben tűnik fel ez a dolog is....
Ez ugyanis, szó szerint a totális ellenőrzés eszköze. Persze azt a dumát azért nem kell bevenni, hogy az RFID hatósugara kicsi, mert ez csak és kizárólag a telepített olvasó eszközök sűrűsége és teljesítménye határozza meg...

Na az meg, hogy természetesen nem erre fogják használni, hát azon bizony röhögnöm kell, pedig zokogni kéne. Egy országnak.

Mit is jelent ez pontosan...??? Azt hogy gyakorlatilag néhány milliárd forint ráfordítással ellenőrizhető az ország teljes lakossága. Hogy :

- Hol tartózkodik éppen...
- Mikor hova ment...
- Merre ment...
- Kivel ment...
- Kikkel találkozott...És mindezt néhány méter, és akár századmásodperces pontossággal.

Ez mind-mind megjelenik abban a számítógépes rendszerben, ami az RFID rendszer másik végére van kötve.

Döbbenetes és félelmetes. Mindenkiről tudni mindent. Ez csak és kizárólag a totalitárius rendszerek sajátja, csak ők akarják egy ország népét teljes megfigyelés alá vonni.

Egy Demokráciában erre semmi szükség nincsen.
Erre csak és kizárólag a diktatúra tarthat igényt.
Vagyis azért ez nem teljesen igaz. Ehhez hasonlót, több demokráciában is használnak. Állatok nyilvántartására, kutyákba beültetett jeladóval.
De mi emberek vagyunk. Szerintünk...

De nagyon úgy tűnik országunk kormányzata ezt nem így látja. Állatokként akar minket jeladóval megjelölni, és ezzel végképp eluralkodtatni a félelmet az országban. Gondoljuk kicsit végig ennek a hosszútávú hatásait, Az emberekben tudatosul, hogy minden pillanatban figyelik, hogy minden pillanatban, percről percre megfigyelhetik a mozgását, akkor egy idő után bizony eluralkodik rajta a félelem. Rettegni fog...
És úgy tűnik ez a végső cél. Nem szabad lebecsülni ezen intézkedés aljasságát. Ehhez képest, Rákosi és Sztálin megfigyelő apparátusa, csupán csak gyerekjátéknak tűnik. És az is. Ez a rendszer teljes kiépítettségben nagyon komoly dolgokra képes. Hihetetlennek tűnik, hogy 10 millió ember, mozgása követhetővé válik. Pedig nem az. Még 100 millió emberé sem lenne probléma, ezzel a rendszerrel. A technika mai állása szerint, ez csak és kizárólag politikai döntés, és pénz kérdése.

Semmi több. És onnantól pórázon tartott, láncos kutya lesz az ország teljes lakossága...

Jaaaaa, azok is, akik a Fideszre szavaztak.....Ezt akartátok....????



Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

borbala2012. július 30. 14:03:29Válasz
Az biztos, hogy emberekben félelmet, feszültséget és bizalmatlanságot ébreszt az az érzés, hogy állandó "megfigyelés" alatt állnak... A "legnagyobb" büntetés a mai társadalomban az, hogy az olyan embereket, akik megszegik a törvényeket börtönbe zárják... ott állandóan "figyelik" őket, elveszik tőlük a "választás" jogát.

Ezzel az állandóan "megfigyelhető" módszerrel ártatlan embereket kényszerítenek ugyan olyan körülmények közé.

AZ EGYETLEN VIGASZ EBBEN, hogy mekkora lehet az Ő FÉLELMÜK, hogyha ennyire félnek MINDENKITŐL, hogy ilyen módszereket kell alkalmazniuk????!!!
picike2012. augusztus 1. 20:03:45Válasz
Hát a zorbán jó qrva anyját! Csipet rakjon ő, magának, jelölje vele a f......t!!! Én nem leszek sem a kutyája sem semmije! Próbálkozzon azok között, akiknek átjátszotta a földeket, a munkákat és egyéb pénzeket! Kíváncsian várom, hogy mit szólnak hozzá! Remélem, elküldik neki a selyemzsinórt!
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum