Csillagbirodalmi rezsicsökkentés


Létrehozva: 2013. április 29. 11:18:51 | Megtekintve: 2368x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2013. április 29. 14:54:31 [Fery]


Szerző: Fery
Valahol, egy messzi-messzi galaxisban...

Csillagkirály elvtárs, nyújtózkodik a szófán, közben peregnek gondolatai...
Egyszer csak talpra ugrik, felcsillanó szemekkel ordít a londinernek is használt csillagtitkár után. Majd az ajtó nyekereg, csillagtitkár betekereg. Miután az első hajlongásokon túl van, áhítatos szeretettel csüng főnöke minden szaván.

- Na idevigyázzon csillagtitkár, kitaláltam egy remek bulit. Lassan el kellene dönteni ennek a népnek, hogy a továbbiakban ki legyen a Csillagbirodalom, első számú feje. Természetesen ez nem lehet más, csakis ÉN. Tehát vagy meg kell nyernem a népet, legalábbis a maradékot, hogy rám szavazzon, vagy valamit kell tennem, hogy a többiek a közelébe se jussanak a választások célvonalának. Géniuszi agyamból kipattant a nagy ötlet. Rezsit fogunk csökkenteni.

- Értettem főnök, ismétlem Főnök...De ezt nem fogják bevenni az emberek. Eddig kivetettünk negyvenhétféle különadót, megemeltük a rakéta üzemanyag adóját, Áfáját, Árát. Kivetettünk adót a kopaszokra, a haj hiánya, és a hajasokra a hajuk megléte miatt. Kivetettünk adót a gyermekesekre, mert van gyerekük, és az egyedülállókra mert nincs gyerekük. Nem fogják elhinni, hogy tényleg csökkenteni akarjuk...

- Ide figyelj Te agyalágyult pojáca, hogy fenébe csináltam én belőled csillagtitkárt, idióta létedre... ??? Na mindegy.
Szóval a lényeg, hogy mikor a pénzügyi zsenink kivetette az adókat, az arra volt jó, csörögjön a kasszában annyi, hogy a választások előtt egy jó húzással, kilóra megvegyük a nemzetet. Miután sikerült a kezére játszani a Csillagbirodalom Főbankját, lett lóvé dögivel, most már végrehajtható a titkos terv. Érthető, zsenikém...???
Hidd csak el, az emberek jó része simán elhiszi, hiszen tudják, hogy rengeteg kivetett adóból megtehetjük, mert az összes média azt zengi, hogy mostanában Galaxis szerte az ÉN Csillagbirodalmam teljesít a legjobban. A propaganda, zsenikém, a propaganda. Az a legfontosabb. Sulykolni az emberekbe, hogy mennyit nyerhetnek ezzel, és akkor el is hiszik. Nem vetted észre zsenikém, hogy mióta enyém a média, ebben a Csillagbirodalomban ÉN a sz@rt is el tudom adni jó áron, csak be kell hintenem porcukorral...???
És akkor az emberek, a nép szemében megint Én leszek az Isten, mert marad pár forint a zsebükben, amit nekem köszönhetnek. Úgy fogják nyelni a rezsi csökkentést, mint kacsa a nokedlit.

- Nem nagyon értem Főnök, de Te olyan okos vagy, hogy iszom a szavaidat, eddig is bevált amit mondtál. A zavargás keltéstől, a karaktergyilkosságokon keresztül, szinte minden bejött, hatalomra kerültünk, még mindig ott vagyunk, és ha továbbra is ilyen remek ötletei lesznek, Főnök, ismétlem Főnök...akkor továbbra is mi leszünk az AtyaÚrIsten a Csillagbirodalomban...Az Atya is, az Úr is, no meg az Isten is.

- Jóvanna, talpnyaló, az eszét is használja, ne csak a nyelvét. Ott fenn abban a golyóbisban, amit kilyukasztatok, ha elbaltáz nekem valamit.
Először is használjuk fel a médiát. Az már az enyém. Rengeteg reklám arról, hogy a megfáradt szegény emberek havi kiadását csökkentsük. Ami a fontos, nem összeget, hanem százalékot kell megadni. Ez nagyon fontos. Hiszen a mi támogatóink, nem a szegény szerencsétlenek, hanem azok, akik a rakétaindítót fűtik villannyal, meg a suhanó bejárókat, hogy ne kelljen a jeget kaparni nekik naponta. Nekik egy tíz százalék kedvezmény, egy vagyont hoz a zsebükbe, ráadásul annak egy részét szépen visszacsörgetik a Csillagbirodalom kasszájába, vagyis végső soron az én dagadó brifkómba. A szegényebbek, igaz észre sem fogják venni azt a pár forint nyereséget, de az a kutyát sem érdekli. Engem meg aztán pláne nem. Különben is, csökkentjük a gáz árát, mikor az emberek egy jó része fával fűt...Úgyhogy azt, meg megemeljük egy kicsit, hogy kompenzálhassuk a rezsicsökkentés kockázatát...He-he, ez jó...- Vigyorog a főnök, miközben az alattvaló, Isteneknek kijáró tisztelettel nézi, fentebbvalója ábrázatát...

- Isteni terv Főnök, de hogyan fogják elhinni az emberek, hogy mindez az ő érdekükben történik ? - Kételkedik csillagtitkár elvtárs.

- Ugyan már ez legyen a legkisebb gondom. Ugrasztani egy századra, ezredre való alattvalót, kik kérdezgetik a népet, hogy szeretnének-e kevesebbet fizetni havonta. Ki az a hülye aki nem szeretne....? Az pár marha, akinek meg nem tettszik, az maximum hülyére veri a kérdőívest. Akkor azt meg jól lecsukatjuk, annyival is kevesebben lesznek az ellenzők, az agyonvert kérdőívesnek, meg küldjenek egy darab nyalókát a kórházba. A kérdőívre meg rá kell vésetni, olyan apró betűkkel, hogy csak 80 dioptriás nagyítással lehessen elolvasni, hogy az adataikat a Csillagbirodalom szabadon felhasználhatja. Na ezek aztán próbáljanak meg, ne ránk szavazni...
Ennyire egyszerű ez barátom...Pár apró trükk, kilóra vesszük az embereket, mint a marhahúst a hentestől.
Sőt, beleírjuk a Csillagtörvénybe, csakhogy nyomatéka legyen a dolognak. A sok hülye úgysem fogja fel, hogy akkor és úgy változtathatjuk, ahogy a háziasszony a tésztát gyúrja. Azt hiszik a marhák, hogy amit beleírok az úgy is marad. He-he, pedig ez csak nekik szent írás, nem nekem...Na, tűnjön el a szemem elől alattvaló, menjen intézze azt a rezsicsökkentést. Etessék meg a népet a dumával, a többi az én dolgom...

Egy mozdulattal elbocsájtja a csillagtitkárt, ki hajlongva, remegve távozik, s örül, hogy éppen jó kedvében találta a Csillagbirodalom fejét. Mert legalább nem kapta le a tíz körméről...



Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Picike2013. április 29. 12:35:08Válasz
Jó kis tanmese ez Fery!!! Illetve nem is mese, ez a kőkemény valóság! Kamu rezsicsökkentésestől, hülye aláíróstól, meg mindenestől, úgy ahogyan van!
Már nem is tudom, hogy milyen szóval lehetne jellemezni ezt a jellemtelen, hazug, képmutató maffiózót! Amit lehetett, lehet már elraboltak, kifosztottak, természetesen a maguk javára! És sajnos még mindig nagyon sok agymosott, hülye, hiszékeny van, aki tolja a szekerüket! Akiket meg lehetett etetni ezzel az agymosásos szöveggel, akiknek még mindig ez a poloska az Isten, akik még mindig megcsókolnák a kezét a hóhéruknak!
Isten irgalmazzon nekünk, mert ilyen tehetetlen-lehetetlen az ellenzékünk, akik sehogyan sem akarnak dűlőre jutni abban, hogy a maffiózó helyébe ki üljön!!!
Na ezt éppen olyan gyalázatosnak tartom, mint a Csillagbirodalom hóhérát!!!!!
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum