Matematika Fidesz módra


Létrehozva: 2014. április 9. 14:12:57 | Megtekintve: 3335x | Kategória: Politika


Szerző: Fery
Eltelt néhány nap. Tömegek nem értik, hogy mi is történt valójában.

A választásra jogosult felnőtt lakosság, 39 %-a el sem ment szavazni. Tehát otthon maradt, nem érdekelvén őket a politika.
Ugyanezen választópolgárok 34 %-a, nem a Fideszre szavazott. Tehát 39% + 34% = 73 %. Azaz a választásra jogosult állampolgárok, 73 %-a NEM a Fideszre adta le szavazatát...

Tehát a könnyebb érthetőség kedvéért, számoljunk nagy vonalakban...

Nagyjából 10 millióan vagyunk, ebből kb. 8 millió szavazásra jogosult. Ebből, nagyjából 6 millió NEM a Fideszre szavazott.

A Fideszre szavazott a választásra jogosultak 27 %-a, azaz kicsivel több mint 2 millió szavazópolgár. Nem csalás, nem ámítás, 10 millió magyar állampolgár sorsa felett, 2 millió szavazó döntött.
Ezzel a 2 millió szavazattal lett 2/3 - os többsége annak a Fidesznek, akit mindössze a választásra jogosult lakosság 27 % szavazott meg. Csekély része a magyar társadalomnak.

Na, ezt hívják törvényesített választási csalásnak, törvényi eszközökkel kikényszerített, kierőszakolt hatalomátvételnek. Ebben semmiféle demokrácia nincs, ilyen választási törvényeket olyan diktátorok hoztak, mint Sztalin, Hitler, Mussolini, na meg Orbán Viktor.

Akik semmiféle indokot nem fogadtak el, ami nem hatalmuk megszilárdítása felé vezetett...

Gyanítom, a Fidesz hatalmas pofával megy neki az újabb 2/3-nak. Harsogják majd a médiák, hogy az ország 2/3-a adott nekik felhatalmazást a további disznóságaikhoz, hogy az ország 2/3 felhatalmazta őket, hogy csak és kizárólag ők kormányozzanak mindenféle konszenzus nélkül, egyed uralkodva a népen. Pedig a valós szám, mindössze 27 százalék.

Ennek az országnak, jóval kevesebb, mint az egyharmada adott a Fidesznek felhatalmazást a kormányzásra. De a csalásra épült választási törvény lehetővé tette, hogy teljhatalmat kapjon az ország felett, 27 %-os felhatalmazással.

Meg vagyok döbbenve. És van még pofája a Fidesz bandának kijelenteni, hogy DEMOKRATIKUS választáson nyertek.

Halvány lila fogalmuk nincs a demokráciáról, a szabad választásokról. Semmi az égegyadta világon. Ennek, ami idén, Április 6.-án történt, pontosan annyi köze van a demokratikus szabad választásokhoz, mint annak, hogy a disznó a kolbásztöltőből, élve visszakerülhessen az ólba. Egyszóval SEMMI.

Persze, az hogy gyakorlatilag a teljes választást, törvényhozással csalta el a Fidesz, nem menti az ellenzéket teljes mértékben. De részben azért enyhítő körülmény, hogy nem lehet úgy versenyt nyerni, ha valaki a másik célvonalát mindig arrébb teszi, a sajátját meg közelebb....Mert ez történt.
A Fideszre írt választási törvény gyakorlatilag nem engedett mást győzni. DE.

És itt jön az ellenzék felelőssége. Ezt évek óta tudták. Évekkel ezelőtt kellett volna összefogni, megszólítani azt a 39 százalékot, akik nem mentek el szavazni. Megszólítani a falvak népét, az egyszerű embereket, akik csak Orbán médiabirodalmából tájékozódtak eddig. Meggyőzni és maguk mellé állítani őket.
És ha ezt nem teszik meg, a következő választás is bukta lesz...

Ha egyáltalán lesznek még választások, ebben az országban.....

Kulcsszavak: Választás, csalás, 27%, 2/3-ad


Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Nincs hozzászólás...

Legyél Te az első aki kinyilvánítod a véleményed!
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum