Eurokratizmus - Kreténizmus


Létrehozva: 2013. július 5. 10:55:42 | Megtekintve: 1036x | Kategória: Politika


Szerző: Fery
Miket meg nem érünk mi itten, Európa közepén. Lassan kiderül, hogy az EU, mely eddig a demokrácia egyik fellegvárának számított, nem is demokrata, mint gondolnánk. A magyar kormányfő által kifejtett vélemény szerint, autokraták gyülekezete, akik úgy támadták meg kicsiny országunkat, hogy közben hívhattuk le a számlájukról a milliárdokat, építhettünk belőle szebbnél szebb, 40 centis kilátókat, félbehagyott skanzeneket, olyan áron, amiből egy fél országot fel lehetett volna húzni. Na, ez meglehetősen érdekes módja a gyarmatosításnak. Nem is volt ezzel semmi baj, költötték a lóvét hegyekbe, semmiféle erkölcsi aggály nem merült fel a pénzcsordogáló patakocska aktív működtetése közben. Persze az EU azért mondogatta, hogy a szabadságjogok, meg a szólás szabadság, meg alaptörvény módosítás mintha nem lenne teljesen rendben, de mit nekünk zordon kárpátok, mentünk szépen a magunk, vagyis hát Orbán Viktor feje után.
Persze egy idő után, minden véget ér, elkezdődött az aktívabb kérdezősködés, hogy ugyan miért is épít egy kormány egypárti diktatúrát Európa kellős közepén. Nem elfelejteni, hogy a diktatúra nem ott kezdődik, mikor a fekete autó jön érted. Ott már végződik, ott már kiépült. De addig is igen látványos elemei vannak egy diktatúra felépülésének, amelynek jelenleg éppen szenvedő alanyai volnánk. Mik is ezek a jelek....??? Óh, hát nem csak koncepciós perek tömegével és kivégzésekkel lehet diktatúrát építeni. Törvényekkel is lehet, hiszen mást sem sulykol a hatalom a polgárokba, mint a törvény kötelező betartását, és nem mérlegelhető, hogy ki és miért hozta a törvényeket. A törvény és az igazságosság olyan messze van egymástól, mint ide az Androméda-köd. Gondoljunk bele abba, hogy a Holocaust is törvényes volt, hiszen Hitlerék alkottak rá törvényt. Innentől a törvényeket betartó polgárok üldözték és irtották a zsidókat, törvényesen.
Persze én aláírom, hogy egy társadalom biztonsága a törvények betartásán múlik, de talán mégsem kellene azért minden törvényt szentírásnak venni.
A nálunk bevezetett törvényeken, Európa megütközése meglehetősen logikus, hiszen egy párt uralma alá hajtani, gyakorlatilag a teljes állami végrehajtó apparátust, nem jelenthet mást, mint egyszemélyi, egypárti uralkodni vágyást, hataloméhséget, személyi kultusz kialakítását / Lásd békemenet, szentmise a kedves vezető lelki üdvéért, stb.../.

Persze, hogy az EU ezt nem nézte jó szemmel és a Tavares jelentés mindezt fényesen tükrözte is. Sajnálatos módon a Tavares jelentésnek semmiféle közvetlen haszna nincs az országra nézve, sőt. Lovat adott a kormány alá, mely szerint folyamatosan támadja a gonosz EU ezt a szerencsétlen országot, és ez felhatalmazza Orbán Viktort arra, hogy teljes mellszélességgel kiállva megvédje az EU vezérkarában ülő autokratáktól. Viktor szerint Ők az EU demokratikus parlamentjében ücsörgő Eurokraták. Diktátorok, kik demokratikus országokból kerültek abba az Európai parlamentbe, amelybe be sem kerülhettek volna egy Sztálini alkotmánnyal. Ebbe az a vicces, hogy Orbán Viktor pont azzal magyarázta az Alaptörvény létrejöttét, hogy az ország egy Sztálinista Alkotmány égisze alatt élt. És nem kis meglepetésre, azzal kerültünk be az EU tagállamai közé...Szóval Viktor magyarázatai, egyre zavarosabbak lettek. A EU parlamenti felszólalása pedig beterítette habbal a tortát. Azt hittük ennyiben maradt a dolog, ám Viktor nem ilyen szűk látókörű politikus. Hazaérvén megfogalmaztak egy remek választ a Tavares jelentésre, melytől már a fél ország kapott röhögőgörcsöt.
Pont olyan hangvételbe íródott, mint amikor tolom a Trabantnak az autópályán a szemét kifelé, és ordítok az előttem haladó kamionnak, hogy takarodjon az útról előlem, mert letolom az árokba....
Bagoly mondja bögölynek, hülye bögöly, dögölj meg....

Gondolom amikor megkapják, fetrengeni fognak a röhögéstől. A helyükben én is azt tenném. Köhög a bolha. Pont egy diktatúrát építő, a teljes irányító rendszert uralma alá hajtó autokrata mondja azt éppen, hogy diktátorok ülnek az Európai padsorokban és holocaustot terveznek szegény, szerencsétlen Magyarország ellen. Érdekes meglátás.

Pláne az, hogy amíg nem Orbán Viktor volt hatalmon, jöttek ide befektetők is, nem minősítették le majd hetente az országot, nem kellett csillagászati távcsővel nézni a béka seggét. Felettünk. Jaaaaa, és semmi emberjogi problémája nem volt az EU-nak velünk szemben.
Mondjuk velünk szemben, most sincs. Világosan nyilatkozták az EU képviselői, hogy a szabadság jogok és az emberi jogok betartatása kifejezetten értünk, mindig és mindenkor a népért és lakosságáért van. De Viktor szerint az országot támadják. Pedig ez nem igaz. Az Európai Uniónak Magyarországgal, az égegyadta világon semmi baja sincs.
Csak a vezetőivel, mely valóban nagy fölénnyel nyerte a választásokat, de mára kiderült, hogy mit fizetett ez az ország, ezért a felhatalmazásért....

Mindent. A szabadságát, a vélemény nyilvánítás szabadságát, a jólétét. Mindezek helyett van nekünk Fidesz kormányunk.


És most itt van és harcol. Harcol azok ellen, akik a szabad világ igéjét hirdetik, akiknek pénzét használjuk, nem kis mennyiségben, most már arra, hogy ellenük harcoljunk. Az eszem megáll. Valahogy ez a nép mindig kifogja. Orbán kedvenc imázs embere, Horthy Miklós, belevitte a németek oldalán, ezt a 10 milliós kis országot egy olyan háborúba, ahol az ellenfél majd 300 milliós létszámot taksált. Most Orbán Viktor megy neki Európának, az esélytelenek teljes nyugalmával. De harcol. Megvéd minket ha beledöglünk is. Kösz, de kösz, nem kérnék belőle. Ugyanis ha így folytatja, valóban bele is fogunk dögleni. Értem ne harcoljon Európával, mert véleményem szerint semmi szükség rá. Pláne nem a saját pénzükön, na meg a miénken.

Annak idején azt mondták, 50 évvel vagyunk lemaradva Európától. A módszerváltás után ez talán csökkenni látszott, bár leginkább csak látszott...
De most Orbán Viktor uralma alatt eltávolodtunk még legalább 50 évre. Erkölcsileg meg aztán pláne. Orbán Viktor képtelen megérteni, hogy a háborúk ideje lejárt, különösen a barátainkkal nem kellene háborúzni. Ugyanis nem kellene elfelejteni, hogy az Európához való csatlakozásunkról, nagy többséggel a nép döntött. A nép döntött úgy, hogy Európa a barátunk lesz. Egyedül Orbán Viktornak és kormányának ellensége az EU. Nekünk a barátunk.

És ha egyedül maradunk ennek okán, akkor csak magunkat okolhatjuk. Mert hagytuk, ezt az ámokfutást kiteljesedni.

Csak és kizárólag saját magunkat okolhatjuk...



Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

picike2013. július 5. 17:54:47Válasz
Olvastam a jelentésről nagyon sok véleményt!
Olvastam hozzáértő emberek kommentjeit!
Egyetlen egy sem állította, hogy ez a jelentés mi ellenünk készült!!! Sőt!
Mi, a pórnép, csak megköszönhetjük, hogy vette a fáradságot és az EP elé tárta, hogy mit tapasztalt!

Erre föl, kimegy ez a hülye és el kezd szónokolni arról, hogy az EU sztálinista, komcsi és a nagy cégeknek lobbizik!
Na, ettől kikattantam! Jogos volt az a kérdés, ami ott elhangzott: "Ön minek jött ide??"

És itt van az, hogy oda piszkít, ahonnét zabál és a zsebét tömheti!
Azért nagyon szeretném tudni, hogy azok a milliárdok hová tűntek, amiből nem fejlesztettek ezek a maffiózók semmit!
Aztán ma reggel kinyitom az újságot és mit látok benne????
Azt, hogy Magyarország győzött!!!! Egész oldalas hirdetésben!!!!

Azt azért szeretném tudni, ha tényleg megvonnák a szavazati jogunkat ennyi mocskolódás után, meg nem jönne az a viktor szerint "nekünk járó" támogatás az ottani adófizetők pénzéből, mit csinálna ez az őrült???
Tényleg képes lenne arra, hogy lángba borítsa ezt az országot, polgárháborút szítva???

Mert a tűrőképességünk végső határán vagyunk, most még hozzácsapja az elrablandókhoz a takarékokat is és aztán következhet a lakásunk, nyugdíjunk, munkabért csak azért nem írok, mert munkát aztán nem teremtenek, kórházba már nem kerülhetünk, mert megszüntetik, dokihoz majd utazhatunk mit tudom én hová, amit majd ezek a barmok megszabnak, stb!!!
NEM kéne ezt megvárni!
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum