Terrordiktatúra


Létrehozva: 2016. január 16. 22:33:45 | Megtekintve: 1423x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2016. január 16. 22:45:40 []


Szerző: Fery
Nem igazán vett rá semmi mostanában az írásra. Amit a Fidesz művel, arról már nincs értelme írni. Egyrészt mert már annyi mutyi van, hogy képtelen vagyok annyi betűt egymás után sorakoztatni, másrészt nem érdekel senkit. Mindenki tudja, hogy lopnak mint a gép, mégsem mozdul senki, az ellenzék szép kis biodíszletként elvegetál a parlamentben, zsíros fizetésért...

Megosztogatják a FaceBook-on, mondanak rá egy halom dehonesztáló véleményt oszt ad acta teszik az ügyet.

De most ráragadt a kezemre a billentyűzet, főképp a döbbenettől. Többirányú döbbenetem tárgya az ország népe. Mert hallgat. Pedig a feje felett olyan dolgok folynak, ami Európában hosszú ideje nem történt meg.

Felhatalmazást kért a kormány - bianco diktatúra csekket - hogy terrorveszélyre hivatkozva, azt csináljon az országgal, amit csak akar. Bármit.

A letartóztatásoktól a kijárási tilalomig, cégek vagyonának befagyasztásától a működésük megszüntetéséig, Az internet és a telefon korlátozásától a megszüntetéséig, bármit. És ha megteszik, nem lesz az országban kommunikáció, elszigetelődnek egymástól az emberek, összeomlanak a cégek, nem lesz munka, sőt, semmi nem lesz. Marad a nihil, sodródni az árral. Minden civil ellenzéki ellenkezést elfojthatnak csírájában, letartóztathatnak, bebörtönözhetnek bárkit. Évekre, évtizedekre. Akár bírósági eljárás nélkül. Mert erről szól egy ilyen parlamenti felhatalmazás. Az ötödik sebességbe váltott diktatúráról, egy miniszterelnök egyszemélyi felhatalmazásáról. Egy olyan felhatalmazásról, ami bármire feljogosítja, amit kitalál, és nem lesz aki megállítsa.
Sőt, a kijárási tilalomtól a tömeg megmozdulások felszámolásáig, a nemzeti haderő bevetésével támogatva, akár bárkivel szemben, azt kikiáltva belső ellenségnek. Szó szerint bármit amit a kormány kitalál, hatalma megszilárdítása érdekében.

Döbbenetesen veszélyes lépés egy ország lakosságára nézve, egy olyan kormánytól, amely eddig sem volt hajlandó semmiféle ellenzékkel együtt működni, - nem, mintha lenne ellenzék - hanem minden egyes törvényt önállóan hoztak meg. Most is azt fogják tenni. És egy bianco felhatalmazással, meg is tehetik. Nincs fék, nincs ellenállás.

Már csak azt kérdezném, hol van ilyenkor az állítólagos ellenzék, hol van ilyenkor a szabadságszerető magyar nép...???

Mert ha jövő héttől nincs internet, nincs telefon, de van helyette kijárási tilalom, terrorveszélyre hivatkozva, akkor már késő lesz az ellenzéki ordításra. Nagyon késő.

Ezt akartátok Fideszesek...??? Most meg is kapjátok. Nem fogja érdekelni a kormányt, hogy kire szavaztatok. Ezek az intézkedések benneteket ugyanúgy fognak sújtani...
Nem árt megjegyezni, hogy ilyen felhatalmazása, ilyen politikai jogosultsága, kiknek volt valaha is ebben a világban....

Hitlernek, Sztalinnak, Brezsnyevnek és Észak-Korea vezetőinek....Ezt akartátok...???

Kulcsszavak: Kormány, terrorveszély


Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Tuareg2016. január 17. 05:42:56Válasz
Te is azzal voltál elfoglalva egész eddig, hogy engem, aki csinálta, ekézzél, és a mostanra általad is látottan kollaboráns műellenzéket védd. Részed van a kialakult helyzetben.
Fery2016. január 17. 09:30:05Válasz
Hatalmas tévedésben vagy. Nem ekéztelek, hanem alkalmatlannak tartalak arra, amit csinálni szeretnél. Nem tartalak ellenzéki szereplőnek, csak egy politikai primadonnának, akinek eleddig minden tevékenysége kontra produktív volt.
Tuareg2016. január 17. 13:12:36Válasz
És mivel Te most eljutottál, két év tökellentétes szövegei után ugyanoda, mint ahová én két éve, magyarul most értél utol, akkor innentől Te is kontraproduktív leszel? Aszittem, fölébredtél. Dehogy. Jó továbbalvást, olvass engem, hátha legközelebbi tévedéseidet már korábban tudod korrigálni, mint az eddigieket. :D
Fery2016. január 17. 13:19:43Válasz
Ha nem ismételten, agyatlanul szaladnál fejjel a vádaskodásnak, akkor látnád, hogy itt bizony jó néhányszor leszedtem a keresztvizet a töketlen és tehetetlen ellenzékről.
Szóval előbb olvass, nézz utána bizonyos információknak és utána fröcskölődj.

Ha csendben maradtál volna, bölcsebb is maradtál volna.
Mellékesen amikor én először mentem tüntetni, Te hol is voltál ?
Kocsis Máté mellett a nyóckerben. Sorry, de nem bízom benned. Ugye ismered a százéves közmondást...???
Kutyából, nem lesz szalonna.
picike2016. január 17. 17:49:47Válasz
Na Feri, ezen nekem is fölment párszor a pumpám!
Hogyan elehet ebben az országban ennyi ütődött, agymosott, nem gondolkodó ember, akivel azt csinálnak, amit akarnak!
Bevesznek mindent, amit csak hazudnak nekik!
És a drága ellenzék meg aszisztál mindenhez!
Hát nagyon tele velük az én tudatom is!
És nem értem, hogy a többi meg miért alszik???
Ezen a qrva facén annyit el lehetne olvasni és nemcsak pofázni kéne, hanem megindulni, mindenkinek! Hol vannak most a gazdák, akik elől elhappolták a földeket??
Hol vannak az eü dolgozók és a többi közszolga, akikkel csak kibaltáztak?
Hol vannak a velem egykorúak, akik nem képesek fölfogni, hogy a gyerekeik meg az unokáik élete lehet semmis ebben a rohadt országban, csak szolgák lehetnek a nagyuraknál!
Emberek, hol vagytok, miért nem gondolkodtok?????????
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum