Éjbe zuhant évek


Létrehozva: 2014. július 20. 16:04:22 | Megtekintve: 2226x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2014. július 20. 16:29:23 []


Szerző: Fery
Teátrálisan hívhatnánk Fekete Napnak azt a napot, mikor a Fidesz átvette az ország kormányzását. De ez nem lenne igaz, hiszen kormányok, demokráciákban léteznek, diktatúrában nem. Diktatúrában uralkodók, despoták vannak, akik akaratukat tűzön-vízen keresztül viszik, felhasználva ehhez a közrend védelmére felesküdött fegyveres szakszolgálatokat is.

Erősen kiviláglik ez a mostani történésekből is. Gondolok ezzel arra az ocsmány emlékműre, melyet a diktatúra, a magyarországi német megszállás emlékére emeltetett, piedesztálra állítva ezzel azt a tényt, hogy az országot megszállta az a német hadsereg, melynek oldalán bevitte Horthy az országot a Szovjetunió elleni, abszolút esélytelen háborúba.
Magyarok tömege esett áldozatul a német offenzívába vetett vakhitnek, hadseregek morzsolódtak fel, tömegesen estek hadifogságba, fagytak meg, estek el....
Tömegesen deportáltak embereket, haláltáborokban irtották az embereket Hitler parancsára...

Ennek állított szobrot Orbán Viktor, egy monumentális emléket állítva, meghamisítva a történelmet, dicsőségnek beállítva azt a szörnyűséget, melynek millió estek áldozatul.
Régóta megy már a huzavona, a tiltakozás, a tüntetés a történelem ilyen szintű elferdítése és félremagyarázása ellen.

Persze tudta mindenki, hogy Orbán Viktor nem az a fajta, akit meghatnak az észérvek. A magyar nép tiltakozása neki semmit nem jelent, az égegyadta világon semmit.

Emléket kellett állítani a diktatúrának, emléket az önkényuralomnak. Megtette, felhasználva erre, egykoron kiváló rendőrségünket, amely már odáig degradálódott, hogy a nép - melynek szolgálatára felesküdött - akaratával szembemenve, segítő kezet nyújtott abban, hogy Hitlernek és csatlósainak emlékművet állítsanak, csendben, sunyi és alattomos módon, az éj leple alatt felhúzva a szobrot a helyére.

Nehezen találok szavakat arra, hogy korrekten meg tudjam fogalmazni ezt az embertelen tettet, mely a több millió zsidó áldozat és az 50 millió háborús áldozat emlékének totális megcsúfolása, semmibe vétele...

Sötét felhők gyülekeznek az ország felett, hiszen ma kimutatta foga fehérét a diktatúra. Most már tudja a diktátor, hogy rendőrségre számíthat, bármilyen ocsmányságot is kell elkövetni, minden körülmények között mellette fognak állni, még akkor is ha Horthy politikája köszönt be a hétköznapokba, Szálasi keretlegényeivel, és a nyilas bandák uralmával.

És mindezt úgy, hogy az ország választópolgárainak egynegyede szavazott rá. Végtelen arrogancia szülte végtelen hatalom...

Mikor lehet vége Magyarország számára, az éjbe zuhant éveknek...???



Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Kisfali Mónika2014. július 20. 16:33:17Válasz
Sajnos már megint nagyon pontos vagy. :(
A költői kérdésedre: hogy mikor, azt sajnos nem tudom, de eddig minden diktátor futott. Remélem, a miénk is menekül hamarosan. Magától viszont csak akkor, ha az a bizonyos utolsó csepp benne lesz a pohárban. Nem örülök neki, de már régen elkönyveltem magamban, hogy ez a bandát szép szóval, demokratikusan nem lehet eltüntetni.
picike2014. július 20. 19:36:54Válasz
Hát, ahogy nagyapám szokta volt mondani: Nem ennek az Istennek az idejében!!!!
Nekem nagyon fáj ez, érintettségen révén és még jobban gyűlölöm ezt a rohadt, velejéig megbomlott agyú rendszert!
Nagyon csodálkozom azokon az embereken, akik ott fagytak meg az orosz télben, mert magyar katonák voltak, akiket a horthy őméltósága odahajtott a német hadsereg előtt, golyófogónak! És átkozom minden nap, mert ilyen gyilkosok miatt nem ismerhettem meg az anyai nagyszüleimet! És átkozom azért, mert visszahozza azokat az időket ez a grazi kezelt! És átkozom azért, mert ez a hülye, birka nép egy része az ő kezébe adta a hatalmat! És átkozom azért, mert megtehet bárkivel, bármit, egy hang sincsen ellene! És átkozom azért, mert majd menekülni kell a családomnak ebből a szennyből, ha élni akarnak! És átkozom azért, mert lerabolta, kivéreztette ezt a többre érdemes országot! És átkozom...... sorolhatnám reggelig is! Az ilyen sunyi, rohadékoknak, akik nem mernek az emberek szemébe nézni, akik éjjel, titokban csinálják a dolgaikat, akik azért is tönkreteszik ezt az országot mindenestől, csak a hatalomban maradhassanak, hát verje meg az Isten, mind a két kezével, annyira, hogy heteíziglen bűnhődjenek! És akkor, ha eltűnnek ezek a vérszopó piócák a testünkről, na akkor remélhetjük, hogy esetleg vége lesz! Ha kibírjuk addig!!!!!!!!!!!
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum