Elment egy Muskétás


Létrehozva: 2014. április 22. 11:19:20 | Megtekintve: 2390x | Kategória: Politika


Szerző: Fery
3 évvel ezelőtt a Sorsunk 2011 FaceBook oldalon, elkezdődött szerveződni egy maroknyi ellenzéki csoport. Ők voltak a Muskétások.
Többekkel együtt ennek a csapatnak, tevékeny tagja volt Szontág Gábor, egykori határőr. Többször találkoztunk, a Vérmezőn, majd egyszer nálunk Iváncsán, egy nagyon jó hangulatú összejövetelen. Gábor volt az első aki megérkezett...

A muskétás találkozókon, demonstrációkon, tüntetéseken találkoztunk. Ott voltunk Október 23-án, ott voltunk az Operánál.
Gábor ott volt minden kilóméterkőnél.

Egy harcos, ki Rambó néven lett tagja eme kicsiny közösségnek. Mindig ott volt, mikor tehette, mindig kivette a részét a harcból a demokráciáért, melynek elkötelezett híve volt.
Parázs vitáink ellenére, őszintém vallom, hogy nagyon jó ember, és elkötelezett demokrata volt. Nagyon jó emberként szolgálta azt az ügyet, amire ez a kicsapat szerveződött.

Most gyászol ez a kis csapat. Sosem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar itt hagy bennünket, s családját. De emlékezni fogunk a harcosra, az emberre, a küzdőre....Ki sosem sajnálta erejét, ha a diktatúra ellen kellett harcolni.

Sajnos, nem érhette meg demokrácia hajnalát, melyért küzdött, sőt lehet mi sem érjük meg. De egyszer eljön, és ha így lesz, az Gábor érdeme is, hiszen az Ő küzdelme sem lehetett hiábavaló.

Búcsúzom Tőled Gábor, magam és a Muskétások nevében is. A demokrácia szelleme kísérjen hosszú utadon, melyért annyit harcoltál, s melyért keményen küzdöttél...

Nyugodj Békében, Gábor.



Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Andi2014. április 22. 13:22:14Válasz
Köszönöm Feri!!!
Fery2014. április 22. 17:17:01Válasz
Nincs mit Andi. Csak azt írtam le, amit érzek és gondolok.
Bár ne kellett volna....
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum