Nemzeti Hátitatyó


Létrehozva: 2014. április 11. 13:12:32 | Megtekintve: 3215x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2014. április 11. 14:16:38 []


Szerző: Fery
Egy társadalomban, igen fontosak a jelképek. Harcra buzdító totemállatok, nemzeti jelképek viszik hírét dicsőségünknek, nagyszerű Nemzeti Hagyományainknak pátoszát emelik piedesztálra.

Nagyon vágytunk már mi is valami hasonlóra, valamire amire felnézhet a világ, valamire ami csak a miénk, valamire amire büszkén mondhatjuk, gazdagabbá tette hazánkat, elvitte hírét messze tájakra...Megvan végre a jelkép, mely egységbe kovácsolhatja e nemzetet, és végre sírva-vigadva tekinthetünk reá...

A Nemzeti Múzeumba kerül Orbán Viktor hátizsákja.

Nemzeti Múzeum. Egykori nagyjaink haló pora lengi be, emlékek milliói árulkodnak egykori nagyságunkról. István király legendája, ugyanúgy hozzátartozik a képhez, mint ezután a Nemzeti Hátitatyó, a békemenet szellemével, és Orbán Viktor legendájával, melynek lelki üdvéért már misék is szóltak. Stadionokat járó Hátimotyó, benne a szalonna maradványával, füstölt illattal tölti a Nemzet Múzeumát, melyet ezután akár lehet lehetne a majd a Levetett Motyók Múzeumának is becézni. Mellé lehetne dobni a Nemzeti Egység Rendszerét, sőt akár az Alaptörvény Asztalát is, melyen méltóképpen lehetne piedesztálra állítani a Nemzeti Hátibatyut, mint eme nemzet nagyszerű, mindent elsöprő erejét.

Nagyjaink pajzsai, harcban edzett kardjai között, feltűnik a Nemzeti Hátitatyó, hirdetve dicsőségét a rezsiharcnak. A Nemzeti Rezsiháború fergeteges győzelmét hirdeti a Hátibatyu, melyben éppen elfér amit száz év alatt megtakarítasz a rezsicsökkentéssel, vagy amit lenyúlnak rólad tíz percenként újabb adókkal.

Egykori lovagjaink, páncélos alakjai között, kopják és vértek társaságában, nagy királyaink elnéző félmosolya alatt múlatja majd évezredeit a Nemzeti Hátitatyó, dacolva az idők végtelenségével, megőrizvén dicső nemzetünk egységét, s harcát a forintokért, fillérekét...

Nemzet....Új értelmet nyert a szó, új jelkép virít majd az ország házának kupoláján, hirdetvén a Nemzeti Idiotizmust, mely eluralkodott az országon.
Vajon nemzeti lobogónk mikor lesz a Háti Szatyor sziluettjének otthona, mikor tisztelegnek katonáink a Nemzeti Hátibatyu előtt, és vajon mikor kell majd féltérdre ereszkedni eme nagyszerű jelkép előtt, mint egykoron királyaink tiszteletére, a korona s a jogar előtt....??? Gyanítom rövidesen....

Szóval hajoljunk meg nemzetünk nagysága előtt, s az üvegszekrényben kiállított Hátitatyó hirdesse évezredeken át a magyar szellem örökségét, s ökörségét.....



Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

picike2014. április 11. 19:07:36Válasz
Ha nem lenne ennyire siralmas ez az egész, hát fetrengenék a röhögéstől!!!!! Mint ahogyan tőlünk nyugatabbra fetrengenek tőle!
Ilyen iszonyatos dolgot még Rákosi Mátyás sem tett!!! Köszönhetően ennek a tövig nyaló múzeumigazgatóságnak!!!!! És adnék nekik még tanácsot: gyűjtsék be a nagy nemzeti hős rezsiharcos pelenkáját is, lehetőleg a benne lévő fekália maradványával, tegyék közszemlére úgy, hogy a csókosabbja hozzáférjen és a kézcsók után azt is tudják csókolgatni! És minél több ilyen relikviát szerezzenek be, hogy jusson belőle a határon túliaknak is, már azoknak, akik nagy lelkesen menetelnek érte és szavaznak jó magyar fotintokért rá, nagy nemzeti hősünkre, küldenék a lengyeleknek is belőle, mert ők is megérdemlik!
Végül az egész brancsot odarendelném áhitatra, imára és térdelve küldeném a parlamenti dolgozószobáig! Valamit valamiért, nem?????? A nagy nemzeti hátitatyót meg húzzák a fejükre!!!!
Oberon .No12014. április 11. 23:04:58Válasz
Azt azért furcsának vélem hogy e világot látott"hátitatyó csodamotyó bekeüléséről miért nem kellett elrendelni 2/3 -os parlamenti többségi szavazást))
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum