Tovaris Elvtárs jelentése


Létrehozva: 2013. július 3. 14:50:25 | Megtekintve: 2495x | Kategória: Politika


Szerző: Fery
Na ott van nesze. Hinné az ország, hogy jól elkapták a tökünket. A vagyonokba kerülő szabadságharc a finisbe ért. A rettenetes ellenség, az EU, most kimutatta foga fehérjét. Elmarasztalta az országot, a kormányát, a kuplungját, talán még a futóművét is. Mert hogy nincs fék, nincs ellensúly - he-he, a liftek tele vannak vele - szóval nem értem a problémát.

Képtelen felfogni az a társulat a világ túlvégén, hogy nekünk szabadság harcolni kell. Nekünk nem lehet követni a világ fejlettebb részét, mert ha nem szabadság harcolunk, akkor lemaradunk nagy hírű elődeinktől, például Don Quijotétól, a La Mancsa vagy Viktor-mancsa lovagjától, és az EU, hatalmas malmai kidarálják a búzát a seggünk alól. Mert a szélmalom harc bizony nem mai keletű. Viktor tanult történelmet, csak az a része maradt számára homályba burkolva, hogy a történet vége a parlament helyett, egy diliháznak látszó tárgy kapujában érne véget, ha már léteztek volna akkoriban, a Hárshegyi Vigyorgó mintájára épült fellegvárak. Ott lehet légvárakat építeni, szélmalmokkal harcolni. Persze hűsünk megpróbálta ezt a szabad világban is, de ahogy elnézem odakint az értelmesebbjét a világnak, mintha kicsit elutasítóak lettek volna, a szabad világgal harcoló szabadságharcos, megroggyant imázsával szemben.

Persze az ország teljes népességének a nevében beszélő, 2/3-ra hivatkozó ember nem egészen az, akit én a magam részéről, kompetensnek tartanék az én, saját külön bejáratú szabadságharcom megvívására. De azért vívja helyettem, pedig vagyunk egy páran azért, akik nem hatalmaztuk fel a jatagán forgatására, pláne nem a fejünk felett. Határozottan irritáló, mikor kimegy plénum elé, az én farkammal verni a csalánt. Kedves Miniszterelnök úr, kéretik elővenni a sajátját és lehetőleg a csalánhoz hasonló szúrós, visszaböködős dolgokat a sajátjával megoldani. Mert az enyém már kezd fájni erősen. Na, meg különben is szabadságharcra nincs hitelesítve. Másféle harcra képezték, kizárólag békében, csalánmentes környezetre...

Na, szóval a gonosz EU. Megtámadta az országot, le akarja radírozni a térképről. Nem lesz egyszerű dolga, jó sok térképet nyomtattak mostanában, nem beszélve arról, hogy az Internetes meg a GPS térképeket nem nagyon oldja a radír gumi. De azért van aki elhiszi, hogy ez kivihető. Hogy Magyarországot bekebelezi az EU. Gondolom reggelire, merthogy egy jó ebédhez, már kevesek vagyunk, mint Abszurdisztán földjén a demokrácia...

A Tovaris Elvtársi jelentés persze, csak egy kisebb viccecske....Mint a libatacskó. Ami kb. úgy születik, mint a lódarázs. Apám ló volt, anyám......Na menj a francba.

Viktor elmondta mondókáját, melyet végül is nem igazán tartottak elfogadhatónak, ami persze nem lepett meg annyira, hogy a szívgörcs kerülgetett volna. De persze voltak még egy páran a környezetében. Volt aki nem is szabadság harcolt, csak kifejtette, hogy nem egy Matyóhímzés.
Kalocsai Matyó....He-he, na, mindegy, azt is kár volt....

Na, eleddig jól elszórakoztam azzal, hogy mi is a történet veleje, de azért meg kell állnom egy gondolat erejéig. Mire is jó nekünk, Tovarise jelentése. Az elmarasztalt országra, már egy országimázst épített Viktor. Tömegek hiszik el a folyamatos fenyegetettséget, amit végül is ez a buli csak aláírt. Választások előtt, akkora pofával mint a Brüsszeli Bécsi kapu, kijelentheti, hogy lám megint megtámadták az országot, és bizony a Viktor nem maradt adós a válasszal, visszaverte a támadást. Ő megvédi ezt az országot, ha beledöglünk is. És bizony ha így folytatja, bele is fogunk dögleni.

Ma olvastam egy nagyszerű szösszenetet, nem állom meg, hogy ne idézzem, függetlenül attól, hogy elkövetője nem tartozik a keblemre ölelt barátaim közé...
Dániel Péterről lenne szó, ki oly találóan jellemezte eme helyzetet, hogy nem tudtam mellette szó nélkül elmenni....

" Üzenem az EU. és az IMF. vezetőinek, hogy Orbánékkal vitatkozni sajnos olyan, mint egy verébbel sakkozni. Ledönti a bábukat, rász@rik a táblára, és utána boldogan ugrál, hogy Ő nyert..."

Na, ezt olvasva, kicsit kész lettem mint a mateklecke, Több okból kifolyólag. Egyrészt Dániel Péter politizálásának vonásait is felfedezni véltem a sorokban, másrészt viszont a jelenlegi kormány, rövid, tömör és tökéletes jellemzése.

Szóval ezek szerint a háború folytatódik, sem nemesebb testrészeink, sem a csalán nem kopik ki mostanában a köztudatból. Kezdek azon agyalni, ha netán a választáskor menesztődik a nagy szabadságharcos, akkor kivel fog az EU. háborúzni...Megtalálja ellenfélnek az IMF-et vagy a ENSZ-t....Esetleg a Videoton focicsapatát....
Mert már nem lepődnék meg azon sem, ha Viktor telekiabálná a világot, hogy ki is lenne a következő ellenfél. De most az EU minket izélget.
Hiába, nem érti meg a manus, hogy aki qrvának áll, azzal bizony előfordulhat, hogy meg kínálják a csalánverő lompossal. még akkor is, ha esetleg szűz akarna maradni...
De egyenlőre fel sem veszi. Tettszik neki az EU lomposa, és gyanítom ismét tőkét akar kovácsolni belőle.

Vagy tököt, amivel tovább verheti a csalánt...



Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

picike2013. július 3. 18:44:10Válasz
Hú, Fery, jót vigyorogtam!
Na, meg jót dühöngtem tegnap ezen a bohócon, aki arra sem képes, hogy papír nélkül mondjon értelmes mondatokat, bár, amit odaírtak neki, annak sem volt értelme!
Már csak azért sem, mert nem a tárgyhoz tartozott a komcsizása! Meg különben is, ő merészel komcsizni??? Hiszen ő is az volt, na meg most is az, bár a nagy fene változásokban már rablóvezér és maffiózó is lett! Drága kicsi Napóleon komplexuszos, őrült pszihopata vezérünk, mikor a jó búbánatos francban tűnsz el örökre a köztudatból??????
Remélem, most az EU ad akkorát a fejére, hogy nagyon sokáig kell kezelni Grazban!
AMEN!
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum