Temetés - Háztájiban


Létrehozva: 2013. május 14. 16:42:21 | Megtekintve: 2596x | Kategória: Politika


Szerző: Fery
- Ejnye, Fery....Ejnye-ejnye...Már megint elkövetted azt a hibát, hogy első gondolatod az volt, hogy téged már nem lehet meglepni. És tényleg.
- Pedig most megleptek...Igaz nem tudom kicsoda. Mert a hír olyan szinten morbid, hogy nemigen tudnám a valóságban elképzelni, bár erről a kormányról, azért még ezt sem olyan nehéz feltételezni....

Önkiszolgáló temetést javasol a belügy. Írja a Kurir.

Saját kezűleg, szinte háztájiban... Mint otthon az elhullott kutyát, csirkét...

Hogy ez, most a bulvársajtó egy szenzációhajhász újságírójának jutott eszébe áprilisi tréfa gyanánt, vagy valóban igaz, azt jelenleg nem tudom. De bármelyik verziót is nézem, ha újságírói kitalálmány akkor meglehetősen ízléstelen, ha igaz, akkor viszont megdöbbentő és felháborító. Egyenlőre első blikkre hajlok rá, hogy ne higgyem el, sőt ha a hír nem igaz, akkor a cikk írójának érdemes lenne felkeresni elmeorvosát és gyógyszerészét....
Ha viszont az ötlet valós, akkor a kitalálójának kellene ugyanezt megtenni...

Kicsit belegondoltam az ötlet abszurditásába, mikor anyuka a gyerekét, gyerek az anyukáját, testvér a testvérét temeti...
Menjen mosdatni, öltöztetni a halottat, esetleg nyolcvan évesen sírt ásni az elhunytnak, nem törődve mérhetetlen fájdalmával. Mindezt azért mert szociálisan rászorul az államra, bármilyen oknál fogva. Nem tudom kinek juthatott az eszébe, ez az idióta ötlet. Valahogy megkérdőjelezem a történet igazságát, hiszen ez azért komoly népegészségügyi és járványügyi sajátosságokat is rejt, mérhetetlen abszurditásán felül. Egy holttest, akár fertőző is lehet, nem lehet bárkinek mosdatni, öltöztetni, ráadásul némi képzettség is szükségeltetik ahhoz, hogy valaki szakszerűen mozgasson, például egy 150 kg-os halottat. Ráadásul az emberek jó része erre sem fizikailag, sem lelkileg nem alkalmas. Tönkremenne bele idegileg, emberileg, pszihológiailag. Emberi roncs lenne a szertartás végére. Sokszor még enélkül is lesz az ember, hozzátartója elvesztése okán. És akkor még tetéznék a fájdalmát, olyan dolgokra kényszerítvén, amelyeket emberileg képtelen lenne végrehajtani.

Rengeteg ocsmány intézkedést el tudok erről a kormányról képzelni, hiszen abszurdisztán földjén, jelenleg az idiotizmus az úr. De valahogy hajlok rá, hogy ezúttal egy igen rosszul sikerült, igen ízléstelen áprilisi tréfának vagyunk áldozatai.

Azért azt hozzátenném, hogyha ez mind igaz, akkor javasolnám, hogy a kitalálói, csak és kizárólag ilyen módon temethessék el, elhunyt hozzátartozójukat, átérezvén kitalációjuknak morbiditását, embertelenségét...

És képtelenségét.....





Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Picike2013. május 14. 19:02:39Válasz
Olvastam ezt a hírt és ledöbbentem!! Bár én csak arra gondoltam, hogy megint egy elmeháborodott ötletet eszeltek ki ezek a rohadt tolvajok!!! Mert miattuk nem képes az emberek nagyon nagy része arra, hogy a temetésükre összegyűjtsék azt a csekély félmillát!!
Látod Fery, te azért még jóhiszeműen arra is gondolsz, hogy csak egy tréfa az egész!
Hát én ezekből nagyon is kinézem ezt!
És szintén kívánom nekik, hogy elsőként ők vegyék a kezükbe az ásót, nekik kelljen mosdatni, felöltöztetni a halottjaikat és nekik kelljen a sírba is tenni!
Most már tényleg meg lehet kérdőjelezni azt, hogy egyáltalán, van-e köztük normális ember, akinek érzései és lelke is van???
Hol vannak a híres kdnps rohadtkeresztények ilyenkor??????
Ülnek a hordó tetején vagy elmentek vadászni????
Ha ezt meg merik tenni, akkor remélem, hogy az a hülye, agymosott kétharmad, akik segítettek abban hogy egy őrült üljön a nyakunkra, fellázad, mert nem mindegyiknek van annyija, amennyibe egy temetés belekerül!
Bocsánat, de eldurrant az agyam!
tadity2013. május 14. 19:40:46Válasz
Itt meg lehet hallgatni a hirt.

https://www.facebook.com/photo.php?v=367179170060803
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum