Csajozni, ország népe hejjj


Létrehozva: 2013. április 22. 15:26:34 | Megtekintve: 1963x | Kategória: Politika


Szerző: Fery
Miért is jó ebben az országban, folyamatosan az idiotizmus útjára lépni ? Már magam sem tudom, de kormányzatunk lépései, állandó jelleggel közröhej tárgyává teszik az országot.
A legújabb baromság, hogy a kormányzat segít a párválasztásban a fiataloknak. Mindjárt eszembe jutott serdülőkorom, mikor állandó jelleggel az alanti fejem után mentem, és marhára meglepődtem volna, ha Kádár, vén fejével, csajozási tanácsokkal akart volna ellátni. De Viktor önbizalma, azért keményen feszegeti a férfiasság határait. 50 éves fejjel, politikai síkon akarja rávenni kölkeinket az intenzív kefélésre. Mondjuk ez van akkora baromság, mint ide Lacháza. Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy fiataljaink libidóját, egy vénülő kormányfőnek kellene doppingolnia, pláne nem politikai síkon. Gondolom Viktornak fiatal korában nem mehetett valami eredményesen a csajozás, ha vénségére ilyen hülyeség jutott eszébe.
Emlékszem saját fiatalságomra, és bizony egy vénülő kormányfőnél, bármi hamarabb felizgatott volna. Mondjuk egy jó csaj, egy kellemes test, egy szép pillantás is bőven elég volt ahhoz, hogy feledve a politikát, megpróbáljam a delikvens leányzóról lehámozni a textíliát. Bizony amelyik fiatalnak ehhez egy kormányfő biztatása, politikai síkon való rendezése szükséges, az vegyen magának egy "ásd el magad felszerelést". Vagy impotens gyárilag, és akkor bizony a kormány sem állítja fel neki, soha a büdös rohadt életben.

Igazság szerint el tudom képzelni azt a fajta propagandát ami Viktor szerint eredményes lehet, ebben a kényes ügyben. Kedvenc fiataljaink, ezután ingyen járhatnak szívük választottjával a 18 karikás mozikba, támogatván a kormány, a párválasztás eredményességét ? Vagy a újságos standokon fellelhető pornókiadványok árából kapnak, egy laza féláras kedvezményt..??? Nem tudom. de egy biztos. Fiatalokat kefélésre buzdítani, kb. olyan, mint a gyerekeket a torta evésre. Ahhoz sem kell a kormány. De úgy látszik a XXI. század egy új korszak. Fiatalokat buzdítunk csajozásra, mindenféle későbbi biztosíték és lehetőség nélkül, az esetlegesen beeső terhesség kezelésére. Mert "kedvenc" kormányunk elfeledkezik arról az apróságról, hogy mivel is járhat a csajozás. Többek között nem kívánt terhességgel, amit valahogy kezelni kell. Elvetetni nem egy egyszerű mulatság, felnevelni szintén nem. A jelenlegi gazdasági helyzetben, egy gyerek bevállalása komoly döntés, melyet a kormány igyekszik elbagatellizálni a népesség növekedése érdekében. Rettenetesen fogy a magyar, hiszen egyrészt manapság egyre kevesebben mernek gyereket vállalni, másrészt menekülnek az emberek, az életerős fiatalok az országból. Elegük van már az ötletelésből, elvándorolnak olyan országokba, ahol ismerik a demokráciát, és nem úgy akarják a népességet növelni, hogy felelőtlenül kefélésre buzdítják a fiatalokat. Akiknek erre semmiféle szükségük nincs...Megoldják, mindig is megoldották. Eddig sem kellett hozzá a kormány és én bízom annyira fiataljainkban, hogy ezután sem lesz szükség rá...

Szóval fiataljaink. Keféljetek orrvérzésik, mert ezt kívánja tőletek a haza. Mellékesen kíváncsi leszek, hogy eme felhívás után, hogy hány fiatalt fognak kivágni az egyetemekről, a nem kívánt terhesség felfedezése után. Hány életet tesz ezzel tönkre a kormány ismét, hiszen a felelőtlen, támogatott párválasztás, az esetek többségében, válással fog végződni. Hány lány fog inkább véget vetni életének, vagy megölni a nem kívánt gyereket, mert kilátástalannak találja az életét. Mert lakás nincs, munka lehetőség nincs, esély sem nagyon van arra, hogy a gyereket, vagy netán gyerekeket, egy normális családban, emberi körülmények között neveljék fel. Ismét megszaporodnak majd a kórházakban hagyott gyerekek, leányanyák sok esetben egyetlen választható alternatívájaként.

Ismét egy értelmetlen ötletelés, egy átgondolatlan, hatás tanulmányok és felmérések nélkül hozott határozat. Öngyilkosságba kergetett fiatalok, kettétört életek lehetnek a következmények...

Ezúttal is a döbbenet hozza ki belőlem a szavakat, a felelőtlenség és a fejetlenség hozta döntések következményeként. Eleddig, ennek a kormánynak, egyetlen normális, logikus, átgondolt döntése nem volt....

A hatalom megtartására irányuló döntéseken kívül.

Kulcsszavak: Csajozás, kormány


Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

Picike2013. április 22. 18:52:12Válasz
Na Ferykém, ez megint egy biztosíték kiverő téma! Egyszerűen nem fér abba a szűk agyamba, hogy ezek mennyire hülyére vesznek megint bennünket ezzel és valakinek a zsebét megint megtömik közpénzből ezért a barom ötletért! A fiatalok nem annyira hülyék, mint amennyire a zsebnapi annak nézi őket!! És ezektől hatástanulmányt esetleg olyat várni, hogy a következmények mik lesznek????
Ez egyszerűen elképesztő!
A baromarcúja meg ebben tetszeleg???
Istenem, meddig tart még rajtunk ez katasztrófa, amit ezek okoztak???
Ha ma lennék fiatal, azt mondanám nekik, hogy az ágyam az én magánügyem, abba csak ne szóljon bele sok millióért egy hülye sem! Bár így vénen is az én magánügyem az ágyam! :D
Abban meg nagyon is igazad van, hogy mi lesz ebből??? Mert nem minden fiatal gondolkodik felelősen, nem minden fiatalt homályosítanak fel otthon, vagy máshol, hogy ennek bizony nagyon súlyos következményei lehetnek, a nem kívánt terhességtől a különféle nemi betegségekig!!
Hát, ahogy elnézem, hozta otthonról ezt!!!!
Mert náluk aztán van minden!
Fery2013. április 22. 19:28:06Válasz
Mellékesen hozzátenném, ha csaj lennék, és egy pasinak Viktor biztatása kellene, hogy kikezdjen velem, azt hiszem el is hajtanám, mint tehén a legyet....:)
Varga Laszlone2013. április 24. 20:09:56Válasz
Köszönöm, hogy írsz! Két hete találtam a blogodra. És tudom, rendszeresen olvasni is fogom. Azt hiszem, Én is hasonloképp látom a dolgokat.
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum