Egy Facebook-on talált válaszlevél


Létrehozva: 2012. szeptember 1. 16:02:05 | Megtekintve: 2268x | Kategória: Mindenféle | Utolsó módosítás: 2012. szeptember 1. 18:11:28 [VtSoftware]

Szerző: Török MargitIsten látja a kis galamb lelkem: nem szoktam politizálni, azt is kifejtettem már, hogy miért, ugyanis szinten aluli dolog számomra. A gerinctelen, amorális férgek játszótere a politika, nem tudok és nem is akarok hozzá kapcsolódni, nem érdekel, nem elégít ki, stb, stb...

NADE!

Ténfergek most a konyhában, hogy főzök vacsorát, miközben kihúzom a fiókot és belebotlom a következőbe: Orbán Viktor levelet írt nekem-és még pár millió honfitársamnak. Na, kibontom, 42 fokot mutat a hőmérő, dzsedi vagyok, hadd b@sszam fel jobban az agyamat.

Azt írja nekem a kis sérült törpe, hogy ha 25 év alatti vagyok (denem) vagy kismama (de az sem) vagy 55 év feletti (az sem), akkor biza eljött nekem a tejjel mézzel folyó Kánaán, mert itt aztán jövőre annyi munkahely lesz (ugyebár nem nekem, mert én PONT nem esem a szórásba),hogy gyakorlatilag úgy fogjuk magunk mögé utasítani az egész civilizált világot, hogy majd csak kapkodják a fejöket az usában, meg jappánban meg kínában, hogy gecccccciiiii, ezek a tökös magyarok te, hát itt 2013-ban sitty-sutty 1 millió embernek lett munkahelye, vagy ha volt, akkor olyan stabillá tette a Vitya, hogy az besza, behu !

Nos, olvasom tovább a levelet, miközben azon filózom, rá kéne gyújtanom így 3 év nemdohányzás után és igencsak kacéran nézegetem a mélyhűtőben a Jégert, node van még szöveg, várjá'!

"Az elmúlt 2 évben mi magyarok sikeresen szálltunk szembe az európai válsággal."

Te Viktor. Gyere bújj ide hadd simizzem meg a kis buksidat, te...

Nálad milyen tévé csatornák mennek arany apám ? Minimax ? Diznicsenel ? Vagy nincs neted ? Kimerült a cerkaelem a Sokol rádiódból, vagy nem szolgál kis az újságos bácsi? Esetleg má' megint nem vetted be a piruláidat, te csacsi fiú?
HÁT HOL A BÁNATOS KÚRVA ANYÁDBAN ÉLSZ TE SZERENCSÉTLEN SKIZOFRÉN !!!??? És folytatja, figyejjé, becsokizol: "Európában egyedülálló módon kimentettük a devizahiteleseket, befagyasztottuk a rezsiköltségeket, megőriztük a nyugdíjak vásárlóértékét, jelentősen emeltük a minimálbért és eközben csökkentettük az államadósságot."

Na ez az a pont, ahol kábé 10 millió magyarnál beáll az agyhalál és zihálva kezd el a spejzban valami 53 fokos pálesz után matatni, mert ez már nem az a szint, hogy áh, megint hazudtak, ez az a szint, mikor 60 év házasság után mondjuk kiderül a feleségedről, hogy pöcse van, azaz csak állsz és földbe gyökerezik a lábad !

Mindezt 42 fokban olvasom, éhgyomorra, nulla ezrelékkel a véremben, mezítlábas szofi nélkül, mert én bátor vagyok baszod !

Hát Vitya, szerencsére vannak még ebben az országban remek neurológusok, pszichiáterek, akik még valami csoda folytán nem dobbantottak a büdös picsába, szerintem keresd fel valamelyiket, összedobjuk rá a zsét, ahogy eddig is,bármire, csak szólnod kell, vagy még azt sem, ott az államkassza, szolgáld ki magad kisfiam, komolyan mondom, kezdek érted aggódni.

Amúgy Édesanyád, az a drága asszony, nem mondta neked pici korodban, amikor még egészen úgy néztél ki, mint egy Ember, hogy Viktorkám, szemem fénye, mosolygós napsugaram, a mesék és a valóság közt azért dörgedelmesen nagy szakadék tátong ??!! És apád nem vert meg téged nadrágszíjjal, mikor lódítottál? Merthogy mi megtennénk... A legnagyobb örömmel.

Na jól van pubikám, menj ki egy kicsit focizni, közben építs magadnak stadiont nosztalgia vasúttal, aztán sötétedésre hazagyere ám ! Csibész kölke, he ! Hát látod e Mari, mondtam én, ezekkel csak a baaaaj van !

Kulcsszavak: Levél, OrbánSzöveg: Török Margit


Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

VtSoftware2012. szeptember 1. 18:11:41Válasz
Ez tényleg nagyon jó :)
Ez valami eszméletlen... ilyenből még többeeeeet...
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum