A Diktatúra árnyékában


Létrehozva: 2012. február 26. 19:49:01 | Megtekintve: 1311x | Kategória: Politika | Utolsó módosítás: 2012. március 9. 19:21:56 [VtSoftware]


Szerző: Fery
2011. December 31. A magyar köztársaságnak és Alkotmányának utolsó napja...

Holnap már valami másra ébredünk. Pezsgőtől bekábult fejjel nem is tudjuk majd felfogni, hogy mire. Diktatúrára.

A demokráciánk élt 21 évet.

És még mindig azt olvasom, hogy KI KIVEL, NE fogjon össze...a 23. óra 59. percében...Meg kell érteni, hogy ebben az országban, a csak civil tömegbázisnak, nincs kellő ereje a diktatúra felszámolására.

Mint ahogy a pártoknak sincs. De összefogva adott az erő, a tömegbázis, minden.

Folyamatosan olvasom többektől, hogy nem foghatunk össze a pártokkal, mert kihasználva a helyzetet beülnek a bársonyszékbe és folytatódik minden tovább.

Igen, ez is egy lehetőség...DE KI...??? Az LMP ehhez gyenge, a Jobbik...azt hagyjuk, az már a másik oldalon áll. Az MSZP ugyan megtehetné, vagy a Demokratikus Koalíció. Gyurcsányra nagyon sok rosszat el lehet mondani, én sem rajongok a manusért. Amit csinált kormányzása alatt az szerintem minden volt csak jó nem, de ez egyéni vélemény. DE NEM DIKTÁTOR.

A Gyurcsány kormány alatt, élő egyenes adásban néztük a tüntetéseket pedig ellene tüntettek. Nem ugrottak neki a rendőrök a kordont bontogató Fideszeseknek, és nem voltak olyan jellegű koncepciós perek mint ami most Szima Judit ellen folyik. Szóval akkor kivel is nem szabad összefogni...???

A Szolidaritás is felismerte csak együtt egymás mellet tehetünk valamit, a pártok is felismerték.

Már csak az embereknek kellene felismerni, hogy bárki, bármit is akar tenni, csak és kizárólag összefogással tehetjük meg. Ha nem, akkor lehúznak minket a klotyón.

Nem tudom, de ami most jön, az ellen harcolni kell. Különben térden csúszva élhetik le életünket a gyerekeink és unokáink. Hát én inkább haljak meg emelt fővel, minthogy ezek építsenek maguknak új világot, a gyermekeim hátán taposva...

Kulcsszavak: diktatúra, összefogás


Támogasd az oldalt!

Hozzászólások

TibornedrFerenczy2012. február 29. 23:46:06Válasz
Orbánnak nem lehet megbocsájtani, hogy ennyire megosztotta az országot.Barátokból ellenséget csinált, ezt megtapasztaltam én is és nem tetszik. De az valóban kétségbe ejtő, hogy még mindig nem képesek felfogni normális emberek, hogy széles spektrumú összefogás nélkül nem lehet tőlük megszabadulni.Ennek kellene az elsődlegesnek lenni, aztán majd elkülönülhetnének azok, akik bizonyos dolgokat másképpen látnak. Nagyon rossz irányba menetel az ország. Volt egy kis remény a civilek összefogására, aztán számomra nem világos módon a vezetők egyszer csak "összeugrottak ". Nem most kellett volna. Sokan nem kedvelik Gyurcsány Ferencet, de szükség van rá, a kapcsolataira, a mozgósító képességére. Nagyon remélem, hogy aki demokratának érzi magát, most félre teszi ellenérzéseit és egy csapatba tömörülve, összefogva elküldi ezt a dilettáns társaságot, addig, amíg nem késő.
Felhasználónév:
e-Mail cím:
Üzeneted szövege:
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum
goats-variorum